05 / 05 / 2024

spil dağına otel mi yapılacaki spil dağı son durum

spil dağına otel mi yapılacaki spil dağı son durum

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'nda yapılması planlanan konaklama tesisleriyle ilgili firma yetkilisi, proje hakkında Vali Erdoğan Bektaş'ı bilgilendirdi. Bektaş Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapmayı planladıklarını belirtti.

Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı! Nedeni şaşırttı!

Holllanda'nın başkenti Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm şehri oteller için “yasak bölge” ilan etti.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

İBB, depremzedeleri İskenderun'da 'Feribot otel'de ağırlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin konaklaması için İDO’ya ait iki feribotu 2400 yataklı otel haline getirdi. Feribotlar İskenderun’da demirleyecek.

Turizm bölgelerindeki 51 değerli arazi 49 yıllığına özelleştiriliyor! İşte o araziler...

Aralarında deniz ve orman alanları ile yaylaların da yer aldığı Hazine'ye ait toplam 51 parça değerli gayrimenkul, turizm yatırımcılarına otel inşa etmeleri koşuluyla 49 seneliğine tahsis edilecek...

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

İspanya'da 1200 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını nedeniyle turizmi en ağır darbe yiyen ülkelerden olan İspanya'da krizin her gün yeni bir boyutu gözler önüne seriliyor. İspanya'da 1.200 otel satışa sunuldu ve alıcısını bekliyor...

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Cudi Dağı'na teleferik müjdesi!

Şırnak'ta yüzde 62'ye yakın oyla belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yarka bölge için yeni hedeflerini ve Cudi Dağı'na teleferik yapma planını duyurdu. 

Nemrut Dağı'na teleferik yapımı önerisi mecliste!

Nemrut Dağı'na ulaşımı kolaylaştırmak üzere teleferik yapımı önerisi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Türk yatırımcılar İran'da otel inşa edecek!

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Esger Monsan yaptığı açıklamada Türk yatırımcıların İran'da 10 otel inşa edeceğini söyledi.

Yerli ve yabancı firmalar Bodrum'da devamlı otel yapıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Bodrum’a devamlı otel yatırımı yapıyor. Ancak Bodrum’da yapılan yazlık konut ve özellikle otel sayıları ve yatak sayıları bilinemiyor...

Sadettin Saran Hırvatistan’da otel yatırımı ile turizme adım attı!

Türkiye’de yayınlanan spor içeriğinin yüzde 50’den fazlasının yayın hakkına sahip olan, ekonomik büyümesini sporla gerçekleştiren Sadettin Saran, Hırvatistan’da yaptığı otel yatırımı ile turizme adım attı. 

spil dağına otel mi yapılacaki spil dağı son durum Haberi

spil dağına otel mi yapılacaki spil dağı son durum

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'nda yapılması planlanan konaklama tesisleriyle ilgili firma yetkilisi, proje  hakkında Vali Erdoğan Bektaş'ı bilgilendirdi. Firma yetkilisi Ahmet Tekinalp'in sunumunun ardından Vali Bektaş, konuşmasında, Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapılmasının planlandığını belirtti. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın, alt yapıyla ilgili problemleri çözdüğünü ifade eden Bektaş, "Şimdi büyükçe, kendi içerisinde tutarlı bir paketle bu iş, işletmecisi ile buluşmuş oldu. Umuyoruz kısa süre içerisinde başlanıp bitirilecek ve Manisa'nın ihtiyacı olan, heveslendiği ve bizim de mesaimizi çok meşgul eden turizm hamlesinde ciddi katkı sağlayacak" diye konuştu. Bektaş, sunulan projelere, Orman ve Su İşleri Bakanlığı onayıyla başlanacağını dile getirerek, şunları kaydetti: "Teknik proje hazırlıkları, devam ediyor. Teleferik hattının Manisa ayağı nerede olacak diye yine araştırmalar devam ediyor. Bizim...