19 / 04 / 2024

Src Yapı pazar payı

Src Yapı pazar payı

Duşakabin, küvet, jakuzi ve el duşu üreticisi Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttüğünü duyurdu.Firma, dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satıyor.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı pazar günü yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/2), 22 Ekim Pazar günü yapılacağı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Prefabrik modüler yapıların pazar payı artıyor!

Prefabrik modüler yapıların pazar payı, yüzde 4,6'lık yıllık bileşik büyümeyle 2024'te 19,3 milyar dolar şeklinde gerçekleşebilir

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar A.Ş., Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi. Firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı devam eden Sunis Blue Residence'yi hayata geçiriyor. 

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Etimesgut Yapı Pazarı 7 Mayıs'a kadar sürecek!

Etimesgut Yapı Pazarı 4 - 7 mayıs tarihleri arasında sürecek. Türkiye’nin en büyük açık hava fuarının ilki Etimesgut Belediyesi ev sahipliğinde geçen yıl 26-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmişti.

Viem, SRC Yapı'ya ortak oldu!

Tekfen Grubu bünyesindeki Viem, SRC Yapı’ya ortak oldu. SRC Yapı, bu birleşmeyle birlikte biri Ukrayna diğeri Van’a, iki yeni tesis kurma kararı aldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

Kula'ya zahire pazarı yapılacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında; Hayvan pazarı yapılması planlanan alanın bir bölümünün ayrılarak zahire pazarı yapılması oy birliği ile kabul edildi.

İskenderun Sakarya'ya çok amaçlı semt pazarı yapılıyor!

İskenderun’a bağlı Sakarya mahallesinde çok amaçlı semt pazarı inşa ediliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek 4 farklı noktaya semt pazarı inşa edeceklerini söyledi.

Manavgat Sarılar'a kapalı pazar alanı yapılacak!

Manavgat Belediyesi, 15 kilometrelik kaldırım düzenlemesi çalışmasını sürdürüyor.Belediye Başkanı Şükrü Sözen, üçüncü park ve kapalı pazar alanının da yapılacağını söyledi.

Src Yapı pazar payı Haberi

Src Yapı pazar payı

Duşakabin, küvet, jakuzi ve el duşu üreticisi Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttüğünü duyurdu.Firma, dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satıyor.


Zincir yapı marketlerinde jakuzi, küvet, duşakabin, el duşları satış rakamlarının yüzde 75-80 oranında kendilerine ait olduğunu söyleyen Src Yapı Başkanı Abdurrahman Sürücü, “Türkiye’de banyo malzemeleri perakende sektöründe en büyük tedarikçilerdeniz. Başarımızı ürünlerimizin entegre tesisimizden son tüketiciye ulaşmasındaki tüm üretim süreçlerinin kendi fabrikamızda yapılıyor olmasına borçluyuz” dedi.


Hydrocabin, Roxqua ve Hydromix olmak üzere 3 markası olan Src Yapı A.Ş. sadece iç pazarda değil, ihracatta da iddialı. Sürücü, özellikle Avrupa pazarında yüksek teknoloji ile üretilen inovatif tasarımlarıyla ‘made in Turkey’ ürünlerinin tercih edildiğini söyledi.


Sürücü, 2012’de 23 ülkeye ürün satarken, 2015’de bu sayının 40’a çıktığını, bu yıl ise daha...