24 / 04 / 2024

Star Rafinerisi inşaatı

Star Rafinerisi inşaatı

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Vahap Munyar bugünkü yazısında Socar’ın Aliağa’daki Star Rafinerisi inşaatından bahsetti. İşte o haber...

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Kut tarafından kuruldu.

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Y.A. Almasratı tarafından kuruldu.

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

SKY Star Housing İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

SKY Star Housing İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Shayegan tarafından kuruldu.

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Garzan tarafından kuruldu. 

Futur Star Gayrimenkul İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futur Star Gayrimenkul İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Al Bahrı ve Abdulmalek Qasem ortaklığında kuruldu. 

Star Rafinerisi’nin yüzde 78'i tamam!

Türkiye’de devam eden en büyük yatırımlardan olan Star Rafinerisi’nde açılış için gün sayılmaya başlandı. Toplam büyüklüğü 5.7 milyar dolar olan projede gerçekleşme oranı yüzde 78’i aştı.

Star Rafinerisi inşaatıyla rekor kıracağız!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Vahap Munyar bugünkü yazısında Socar’ın Aliağa’daki Star Rafinerisi inşaatından bahsetti. İşte o haber...

BS Star Yapı İnşaat Mobilya Filimcilik Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BS Star Yapı İnşaat Mobilya Filimcilik Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Şahin ve Selçuk Banan ortaklığıyla 24 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Tuzla, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Star GYO İnşaat Mimarlık Mühendislik Yapı Denetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star GYO İnşaat Mimarlık Mühendislik Yapı Denetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdi Öztürk ve Halil Nuroğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Star Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serpil Kestek tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Star Rafinerisi inşaatı Haberi

Star Rafinerisi inşaatı

İZMİR Vinç Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Kuşgöz aradı:

­ Socar’ın Aliağa’daki Star Rafinerisi inşaatında 1200 tonluk bir parçayı tek seferde kaldırıp rekor kıracağız. Tosyalı Holding Yönetim

Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, bu operasyonu sizin de görmenizi tavsiye etti.

Türkerler Holding’in yatırımları için kente gittiğimde İsmet Kuşgöz, oğlulları Levent ve Bülent Kuşgöz’le de buluştuk. İsmet Kuşgöz,

İzmir Vinç’in öyküsünü anlattı:

­ Karabük Demir Çelik’te makine mühendisiydim. Oradan İsdemir’e görevli gittim. 1982’de ayrıldım. Orada bazı şirketlere proje

müdürlüğü yaptım. 1993’te kullanılmış vinç ithalatına izin çıktı. 2 vinç ithalatı için bağlantı kurdum.

İlk vinçi teslim aldığı 1994 ilkbaharında kriz patladığını anımsattı:

­ Borç ödemekte zorlandık. Vinçi satmayı denedim, olmadı. Derken Erzincan deprem konutlarını yapan inşaat şirketinin vinç

aradığını öğrendim, onlara kiraya verdim.

1995’te şirketin merkezini İzmir’e aldığını kaydetti:


­ Finansal kiralama yöntemiyle yeni vinçler...