26 / 04 / 2024

Stil44 Derin Serisi

Stil44 Derin Serisi

Ahşap ve seramikle bütünleşmiş tamamen el yapımı ürünlerden oluşan Stil44 Derin serisi, özgün tasarımları ile Bodrum Evlerinin dokusunu siz neredeyseniz oraya getiriyor…

Stil44 Derin serisi ile Bodrum evlerinin dokusu siz neredeyseniz oraya gelsin!

Ahşap ve seramikle bütünleşmiş tamamen el yapımı ürünlerden oluşan Stil44 Derin serisi, özgün tasarımları ile Bodrum Evlerinin dokusunu siz neredeyseniz oraya getiriyor…

Ege Vitrifiye Diamas serisi ile ışık şöleni!

Ege Vitrifiye Diamas Serisi İle Işık Şölenine Davet Ediyor. Banyomda şıklığı ve gösterişi seviyorum diyorsanız Diamas serisi tam size göre.Ege Vitrifiye, banyolarında gösterişten vazgeçmek istemeyenler için Diamas serisini üretti.

Bien Neptün serisi ile evler evrene açılıyor!

Adını güneş sistemindeki bir yıldızdan alan Bien Neptün vitrifiye serisi banyolarınızla evrenin olağanüstü ahengini buluşturuyor. Bien, Beyaz turuncu, siyah ve kobalt renklerinden oluşan fonksiyonel özellikte vitrifiyeleri ile de varlık gösteriyor.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

THG Petale de Cristal serisi eşsiz tasarım sunuyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye’de başarıyla temsil ettiği THG firması, banyolarınıza eşsiz bir tasarım sunuyor. Romantik çizgilerin lotus çiçeği figürüyle bütünleştiği Baccarat serisi, zarafet ve sıcaklığın suyla temasını en çarpıcı şekilde yansıtıyor…

Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığı!

Graniser Seramik, gelişmiş tasarım kabiliyeti ve üstün üretim teknolojisi ile farklı mekan ihtiyaçlarına doğru ürünler sunmaya devam ediyor.Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığını yansıtıyor.

Julie Lansom'dan Sputnik aydınlatma serisi!

Julie Lansom'ın kendi atölyesinde ahşap ve pamuk ipliğinden yaptığı tamamen el işi olan ürünü Sputnik Aydınlatma Serisi, masa lambası ve de sarkıt olarak kullanılabiliyor.

Kale'den temiz klozet serisi: Idea SmartYıkama

Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu ve Altın Çekül ödüllü yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor!

Doğal görünümünün yanı sıra parlaklığı ile hacimli mekanlar yaratmanıza imkan veren Stream, yüzey dokusu sayesinde mermer estetiğini seramiğin dayanıklılığı ile buluşturuyor.Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor.

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor!

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor. Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Ege Seramik Brisa serisi ile daha şık mekanlar!

Ege Seramik, portföyünde yer alan mermer, ahşap, modern ve klasik görünümlü serileri ile yaşam alanlarınızdaki seramikleri belirlemeye devam ediyor. risa serisi özgün tasarımı ile şık mekanların keşfedilmesine yardımcı oluyor.

Ergene Havzası Derin Deşarj İhalesi'ne 34 firma katıldı!

Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesisleri Derin Deşarj Kara Boru Hattı İhalesi Ön Yeterlilik Başvuru Değerlendirme Toplantısı, 34 firmanın katılımıyla Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Hizmet Binası’nda gerçekleştiri

Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor!

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor.

Stil44 Derin Serisi Haberi

Stil44 Derin Serisi

Bodrum Evlerinin o sıcak, keyifli, yalın dokusu Stil44 Derin Serisi ile artık dileğiniz mekan ve şehirler dehayat bulabiliyor. Mavi ve beyazın dinlendirici tonları ile tasarlanan seri yaşadığınız mekanlara yeni bir soluk getiriyor. Geniş bir ürün çeşitliliği olan Derin Serisinde, aynadan lavaboya, sehpadan, duvar karolarına, dresuara , tabure ve duvar tabağına kadar pek çok seçenek yer alıyor. Hepsi el işi olan bu ürünler kişinin dilediği boyutlarda da üretilip hazırlanabiliyor.


Slogan olarak “Binyılların Mirası”nı kullanan Stil44, dünya ve insan için olmazsa olmaz dört maddenin; yani toprak, su, ateş ve havanın birleşmesine insan eli değerek oluşturulan seramik sanatının binyılların ötesinden günümüze, bugünden de geleceğe armağan olduğunu vurguluyor ve özgün ürünlerini bu felsefe ile yaratıyor.


Stil44,seramik sanatının herkes için ulaşılabilir olmasını ilke ediniyor

Dekorasyonda kimlik oluşturmaya...