19 / 04 / 2024

Şua İnşaat dönüşüm projeleri

Şua İnşaat dönüşüm projeleri

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Veysel Çayıroğlu tarafından kuruldu.

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Riza Çivtçi tarafından kuruldu.

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018!

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Ncadde Ottoman ve Nlogo projelerinde yer alan toplam 63 dükkan satışa sunuluyor. 

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sunay Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi açıldı!

Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla'da açıldı.

Şah Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Necip Coşar ve Yaşar Güler tarafından 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gürşat Çiğdem tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Mst Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mst Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esra Kıvılcım tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cem Kayhan Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Tuzla'da açıldı.

Biltaş Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Biltaş Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Müteahhitlik Anonim Şirketi, Fatma Bil Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 121 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Kentsel dönüşümün adı: 44 İnşaat!

44 İnşaat 1994 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Aile şirketi olarak kurulan 44 İnşaat kentsel dönüşüm alanında hizmet vermekte.

Şua İnşaat'ın Fikirtepe Elite Concept projesine ruhsat verildi!

Şua İnşaat tarafından Elite Concept adıyla satışa açılacak olan projenin adasına Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ruhsat verildi...

Yalova'da inşaat ruhsatlarının yüzde 11'i dönüşüm kapsamında!

Yalova'da yürütülen çalışmalarda alınan inşaat ruhsatlarının istatistiksel verilerini ortaya koyan Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 2016 yılında alınan inşaat ruhsatlarının yüzde 11 'inin kentsel dönüşüm kapsamında alındığını açıkladı.

Şua İnşaat dönüşüm projeleri Haberi

Şua İnşaat dönüşüm projeleri

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merpenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu iki proje de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek. Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de 24 bin metrekarelik bir alanda kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmek için kolları sıvayan şirket, bu alandaki hak sahiplerinin büyük çoğunluğu ile anlaşma imzaladı ve geriye 400 metrekarelik alandaki hak sahipleri kaldı. Bu hak sahipleri ile anlaşmaya varılamayınca devreye acil kamulaştırma yöntemi girdi ve düğüm çözüldü. Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı; kısa süre içinde kamulaştırma işlemlerini tamamlanarak ruhsat sürecinin başlayacağını açıkladı. Mimar Adnan Kazmaoğlu imzasını taşıyan Şua İnşaat Fikirtepe projesi hakkında bilgi veren Ahmet Sarıçalı, "Fikirtepe'nin en iddialı projelerinden birini hayata geçireceğiz. Proje alanımız Fikirtepe'nin en...