28 / 03 / 2024

Şua İnşaat yeni projeleri

Şua İnşaat yeni projeleri

İSTANBUL'un her iki yakasında da yatınmcılarına yüzde 100 kazandıran nitelikli konutlar inşa eden Şua İnşaat, 2016 yılında 4 ayrı semtte 4 proje ile yükselişini sürdürecek.

Şua İnşaat, 2014'te İstanbul Anadolu yakasındaki iki yeni projeye başlayacak!

Şua İnşaat 2014'te 2 yeni projeye daha start verecek. Elite City'nin ardından Elite Side projesinde de teslimlere başlayan Şua inşaat, 2014 yılında İstanbul Anadolu yakasındaki iki yeni projeye başlamayı planlıyor...

Şua İnşaat sektördeki payını büyütüyor!

PENDİK'in en değerli noktasında konumlandırılan Elite Side'da tüm çalışmalar tamamlandı. Bu ay teslimlerin başlayacağı projede son 40 daire, alternatif ödeme planları ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla sağlanan düşük oranlı kredilerle satışa sunuldu....

Şua İnşaat Elite Garden'da son 5 villa! 1 ay sonra teslim!

Şua İnşaat imzası ile inşa edilen Elite Garden'da son 5 villanın satışı devam ediyor. Elite Garden projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Şua İnşaat'tan 4 yeni proje!

Şua İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine bu yıl da devam edecek. Şirket, içinde 3 bin 500 konutun olacağı 4 yeni projeyi hayata geçirecek. Projelerden 2'sine bu yıl içinde başlanacak. 

Şua İnşaat’tan sürdürülebilir geleceğe destek!

Şua İnşaat, yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağladığı projeleri ile sürdürülebilir bir geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

Şua İnşaat'tan 2021’de iki yeni proje geliyor!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, 2020 yılını masaya yatırarak şirketin 2021 planlarını ve gayrimenkul sektörü trendleriyle ilgili tahminlerini anlattı.

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Şua İnşaat Elite Concept ile yüksek tasarruf imkanı sağlıyor! 

İnşaat sektörünün öne çıkan firmalarından Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçen Elite Concept ile gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. Proje, akıllı telefon ya da tabletlerle internet üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev ile hayatı kolaylaştıracak.

Şua İnşaat'tan Elite Concept projesinde yeni konut kredisi paketine destek!

Şua İnşaat, kamu bankaları öncülüğünde başlatılan 0,64 faiz oranlı konut kredisi kampanyasına Anadolu yakasının yeni gözdesi Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ve yaşamın başladığı Elite Concept projesi ile destek veriyor...

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Şua İnşaat'tan kişiye özel ödeme planı!

Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept projesinde hemen teslim imkanıyla kişiye özel ödeme planıyla 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Şua İnşaat'tan çevre hassasiyeti yüksek proje!

Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept projesinde kullanılan  akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti sayesinde yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

Şua İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim!

Şua İnşaat Anneler Günü'ne özel bir kampanya başlattı. Elite Concept'te kampanya kapsamında 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor.

Şua İnşaat yeni projeleri Haberi

Şua İnşaat yeni projeleri

İSTANBUL'un her iki yakasında da yatınmcılarına yüzde 100 kazandıran nitelikli konutlar inşa eden Şua İnşaat, 2016 yılında 4 ayrı semtte 4 proje ile yükselişini sürdürecek. 


Şirket ilk adımda prosedürünü tamamladığı Fikirtepe kentsel dönüşüm alanındaki projesine start verdi. Ön talep süreciyle birlikte yıkım çalışmalanna da başlayan Şua, 24 bin metrekarelik alan üzerinde toplam 600 milyon lira değerinde 800'e yakın konut ile ticari alanlar inşa edecek. Firma, gelecek yıl da Kartal'da Eczacıbaşı Vitra ve Mutlu Akü arsalarına komşu 170 bin metrekarelik arazide karma bir projeye imza atacak. Şua'nın planları arasında Göztepe Merpenköy'de ve Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde de yeni projeler var. 


Yeni...