18 / 04 / 2024

suat altın sedat kılınç

suat altın sedat kılınç

Kayseri’de gayrimenkul sektöründe akla gelen ilk isimlerden olan, sektörün duayen isimlerinden Sedat Kılınç artık kendi projelerini üretecek.

Suat Altın İnşaat Kayseri'de 2 bin 500 konuta imza attı!

Kayseri'de 2500'den fazla aileyi ev sahibi yapan Suat Altın İnşaat, kurumsallaşma kapsamında OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgelerini aynı anda almayı başardı.

Kuyumcular uyardı! Suriye altını ve sahte altın alarmı!

Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Özdinç, kontrollü normalleşme süreci ile birlikte başlaması beklenen düğünler öncesinde vatandaşları 'Suriye altını' ve sahte altın konularında uyardı.

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

Kayseri Suat Altın İnşaat'ın işçileri eylem yaptı!

Kayseri’de Suat Altın İnşaat'ta çalışan taşeron firmasının 30 işçisi eylem yaptı. Uğurevler Suat Altın Holding binası önünde basın açıklaması yapan grup mağdur olduğunu dile getirdi.

Sedat Kılınç: Nitelikli konutlar sektörde ön plana çıktı!

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat'ın CEO'su Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Suat Altın İnşaat Maslak'ta arsa çalışmalarına devam ediyor!

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı..

Suat Altın İnşaat 5 bin konut inşa etti!

Suat Altın İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Sedat Kılınç: "Bugüne kadar 5 bin konut tamamladık. Konut projelerimizde daima; müşterilerimizin rahatlığı, ferahı ve mutluluğu düşünülmektedir" dedi.

Vodafone Arena'nın inşaatının yeni yüklenici firması Suat Altın İnşaat!

Siyah-Beyazlılar'ın bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena'nın inşaatının yüklenici firmalarından Çiçekler İnşaat, şirket içi politika sebebiyle işi bırakma kararı aldı. Stadın yeni yüklenici firması Suat Altın İnşaat oldu...

Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

İldem de yapımı devam eden Suat Altın Golden Center Kayseri görücüye çıktı Suat Altın İnşaat, jldem bölgesine yaptırdığı 950 konutluk Suat Altın Golden Center Kayseri'yi tanıttı.

Suat Altın: Kayseri'de 2 bin 600 konutluk projelerimiz var

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu​ Başkanı Altın, "Kayseri'de 2 bin 600 konuta yakın inşaat projemiz var, bunları sosyal alanlarıyla en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Suat Altın İnşaat Erciyesspor’la 2 yıllık sponsorluk imzaladı!

Kayseri firması Suat Altın İnşaat, yine Kayseri’nin Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi Erciyesspor’la 2 yıllık isim sponsorluğu konusunda anlaştı. Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kılınç'ın konuşması şifresiz yayınlanacak.

Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

Kayseri'nin güçlü inşaat firmaları arasında yer alan ve bugüne kadar birçok nitelikli projeye imza atan Suat Altın İnşaat hedefi büyüttü. firma, 44'üncü yılının şerefine İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak.

Suat Altın Golden Center iletişim

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Suat Altın Golden Center iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefonu şu şekilde: 0352 240 47 45. Proje, 17 bloktan meydana geliyor...

Suat Altın Golden Center

Suat Altın Golden Center projesi, Kayseri Melikgazi bölgesinde, Suat Altın İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. İçerisinde toplam 800 adet dairenin bulunduğu projede banka kredisi kullanılıyor...

suat altın sedat kılınç Haberi

suat altın sedat kılınç

Çok uzun yıllardır inşaat sektörünün bilinen markası Suat Altın İnşaat’ta yönetim kurulu üyeliği ve genel müdürlüğü yaparak sektörde ismini duyuran Sedat Kılınç, yıllar içerisinde kazandığı deneyimlerle şimdi kendi inşaat firmasını Sedat Kılınç İnşaat markası üzerinden kendi projelerini Kayserililerin beğenisine sunacak. 

İnşaat sektöründe ve konut projelerinde özgün işler yapabilmek adına uzun yılların know-how’ına ihtiyaç olduğunu da söyleyen Sedat Kılınç, “En verimli dönemimizdeyiz, yapacağımız konut projelerinin alt yapısını da oluşturduk, Kayseri konut piyasasında devrim sayılabilecek işlerimiz olacak. Şuan tatlı bir yoğunluğumuz var, inşallah projelerimizi hem Kayserililerin hem de Kayseri’mize yatırım yapmak isteyen yatırımcıların beğenisine sunacağız.” dedi.
       
Sadece Türkiye’de değil dünyada fark yaratacak konut projelerini üretmek istediklerini de aktaran Sedat Kılınç, ilk olarak Kayseri’de Talas ve Sümer projeleriyle çalışmalarını...