19 / 04 / 2024

şükrü genç imar planı

şükrü genç imar planı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay ve teknik ekibi ile Huzur Mahallesi sakinleri bir araya geldi, Maslak’ta çıkarılan 1/1000 ölçekli İmar Planı’nı anlattı.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Gençosman'daki rezerv alanın imar planı değişikliği askıda!

Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi, 560 Ada, 3 Parseli Kapsayan Rezerv Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Gençosman Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Güngören Gençosman Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Güngören Gençosman'da yapılacak konut projesine belediye meclisinden onay!

Güngören Belediyesi, önce Gençosman Mahallesi’nde bulunan 6 bin 402 metrekare büyüklüğe sahip arazinin imar planlarında değişiklik yaptı. Belediyenin bir konut projesi inşa etmeye ve müteahhitlik yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Riva'daki spor tesisleri için imar planları değiştirildi! 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek Riva tesisleri için imar planları değiştirildi. Gençlik Spor Bakanlığı talebi sonrasında bölgede ek tesis için inşaat hakkı artırıldı. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

İstanbul'un en sağlam ilçesi hangisi?

Sarıyer'de Yerbilimi ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de katılımıyla Deprem Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisinin imar planı iptal edildi!

İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin 81 dönümlük arazisine AVM ve rezidans yapılmasının önünü açan imar planları iptal edildi.

Çorum Ulukavak Mahallesi'nde imar tepkisi!

Çorum'un Ulukavak Mahallesi 2. Damat Şükrü Sokak'ta bulunan vatandaşlar, uygulanan yanlış imar politikalarından dolayı mağduriyetlerini dile getirdiler.

Şükrü Genç ve Sevgi Atalay rezidans zengini iddiası!

CHP’lilerin bitmeyen rezidans aşkı bu sefer de Sarıyer’de ortaya çıktı. Daha önce de CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde rezidans skandalı yaşanmıştı.

şükrü genç imar planı Haberi

şükrü genç imar planı


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay ve teknik ekibi ile Huzur Mahallesi sakinleri bir araya geldi, Maslak’ta çıkarılan 1/1000 ölçekli İmar Planı’nı anlattı.


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ‘’Atılacak her adımı Sarıyerliler ile birlikte Sarıyer için atıyoruz. Vatandaşlarımızı yerlerinden eden değil, yerinde mutlu eden dönüşüm politikaları oluşturuyoruz’’ anlayışıyla yola çıktığı dönüşüm politikasını Huzur Mahallesi sakinlerine anlattı.


‘’Sizlere danışmadan hiçbir evrağın altına imza atmam’’


Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür merkezinde gerçekleştirilen Şubat ayının birinci Belediye Meclis Grubu’nda vatandaşlara hitap ederek; ‘’Hepimiz aynı mahallede yaşıyoruz, ben sizlerin onayını almadan, sizlere danışmadan hiçbir evrağın altına imza atmam" diyen Genç, verdiği sözü yerine getirerek mahalle sakinlerinin yanında, birlikte hareket ediyor. 


‘’Demokratik şekilde yol alacağız’’


Sarıyer Belediyesi olarak nasıl bir çalışma yönü izlediğini anlatan Başkan Genç...