28 / 03 / 2024

Süleyman Mutlu kimdir

Süleyman Mutlu kimdir

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı değerlendirmede gece gündüz için Bucak için çalıştıklarını ifade etti. Başkan Mutlu Ankara Gölbaşı’nı örnek göstererek, Bucak’ta Gölbaşı vari bir mekan oluşturacaklarını söyledi.

Bucak kentsel dönüşümle şehirleşecek!

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu; "Kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattık. Cami ve Çukur mahallelerinde bir kısım alanlarda kentsel dönüşüm bölgesi ilan ettik. Yakın zamanda şehirleşmiş bir Bucak görmeyi hedefliyoruz." dedi.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Bucak İlçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmalar başladı. Süleyman Mutlu, "Bucak’ı, sosyal donatıları,parkları, camisi, okulu ve alışveriş merkezleri ile modern bir yerleşim alanına dönüştürmeyi hedefliyoruz. " dedi.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm başlayacak!

Bucak Belediye Meclisinin Nisan Ayı Toplantısı dün Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu Başkanlığında yapıldı. Süleyman Mutlu meclisten Kentsel Dönüşüm Projesi için yetki istedi. Kararda oy çokluğuyla Başkan Mutlu'ya yetki verildi.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Recep Süleyman Özdil, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 15 Haziran 2017'de gerçekleştirdiği toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Peki, Recep Süleyman Özdil kimdir?

Süleyman Topçu kimdir?

Antalya Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu kimdir? Süleyman Topçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Topçu, ne zamandan beri Demre Belediye Başkanı olarak çalışmalarına devam ediyor? İşte Süleyman Topçu..

Süleyman Demirel kimdir?

Türk inşaat mühendisi ve siyasetçi Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015 tarihinde vefat etti. Peki, 1993-2000 arasında Türkiye'nin 9. cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel kimdir?

Mehmet Süleyman Kara kimdir?

Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Süleyman Kara kimdir? Mehmet Süleyman Kara, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Süleyman Kara, ne zamandan beri Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Süleyman H. Özcan kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman H. Özcan kimdir? Süleyman H. Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman H. Özcan...

Süleyman Akkaş kimdir?

Mimar Süleyman Akkaş kimdir? Süleyman Akkaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Akkaş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Süleyman Akkaş...

Süleyman Mutlu kimdir Haberi

Süleyman Mutlu kimdir

Başkan Mutlu Bucak Çamlıca Mahallesinde Çubukiçi Barajının olduğu mekana Ankara Gölbaşı vari bir göletin yapılacağının müjdesini verdi. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu; “Bucak ilçemiz ve halkımız için güzel projeler üretiyoruz. Bu projelerimizden birisi de Çamlıca Mahallesi Çubukiçi baraj mevkiinde olacak. Bu bölge imara açılacak. İmara açılması ile burada yapılaşmanın önü açılacak. Bilindiği gibi bu bölgede dar gelirli TOKİ inşaatlarımız tamamlandı. Hak sahipleri evlerinde oturuyorlar. Yine 3.Etap TOKİ’ler için ön müracaatlar da devam ediyor. Bu ayın sonuna kadar ön müracaatlar devam edecek. 3+1 ve 2+1 Daireler buraya yapılacak. Vatandaşlarımız yapılacak TOKİ evlerine kira öder gibi sahip olacaklar. Daire maliyetlerinin yüksek olmaması için okul talebinde bulunmadık. Gerekirse buraya hayırseverler vasıtasıyla ya da devlet imkanları ile okul yapılacak. Bu da şu demek...