18 / 04 / 2024

süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Bakım Evi

süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Bakım Evi

TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Altınova Mahallesi'nde inşa edilecek Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi kamu alanlarını ihaleyle satıyor iddiası! Dava açıldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi’ne bedelsiz şekilde özel mülklerden kesinti yapılan alanın, kamu ihtiyacı dışında kullanılarak konut imarıyla satışa sunulduğu iddiası ile dava açıldı. İşte detaylar...

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! 

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklama yapıldı. Fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirlerin alındığı kaydedildi.

Memur ve emekliye ek zam geliyor! İslam Memiş tarihi şimdi açıkladı! Görenlerin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın

Altın ve piyasa uzman İslam Memiş, milyonlarca emekli ve memura ek yüzde 15 zam geleceğini söyleyerek tarihi açıkladı. Görenlerin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enver Gündüz tarafından kuruldu.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Süleymanpaşa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Süleymanpaşa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 sosyal konut projesi...

Buca Metrosu'nda çalışmalar tam gaz! Buca Metrosu ne zaman açılacak? 

İzmir tarihinin en büyük yatırımı Buca Metrosu’nda Üçyol - Şirinyer bağlantısını sağlayacak tünel kazısı General Asım Gündüz İstasyonu'nda başlatılıyor. İşte Buca Metrosu'ndaki son durum tüm detaylarıyla...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 39.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ Süleymanpaşa'da yer alan 2 adet arsayı 39 milyon 860 bin 642 TL bedelle satışa çıkardı.

Adil Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü için gece gündüz çalışıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,18 Mart 2022 tarihinden önce hizmete girmesi amacıyla yaklaşık 5 bin 100 personel ve 740 iş makinesi ile gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Bakım Evi Haberi

süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Bakım Evi

Tekirdağ!ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova Mahallesi'nde inşa edilecek Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı. Süleymanpaşa Mahallesi'nde inşa edilecek Alzheimer Gündüz Bakım Evi dar gelirli vatandaşlara yönelik Masal Kreş ve yaşlılara yönelik olacak. 


Süleymanpaşa Belediyesi'nin arazisinde 350 metrekare alan üzerine kreş ve 300 metrekare alan üzerine ise Alzheimer Gündüz Bakım Evi yapılacak. 2018 yılı içinde hizmet vermeye başlayacak ve özellikle dar gelirli ailelere hizmet verecek Masal Kreş'ten 25 öğrenci hizmet alacak. Montessori Eğitimi ile eğitim verecek Masal Kreş'te çocuklar hayatı deneyimleyerek öğrenecek.


Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nde günün belli bölümlerinde tıpkı kreşlerdeki gibi hasta ailesinden alınıp gün boyunca kendi yaşıtları ile vakit geçirip hobilerini geliştirebileceği bir yer sahibi olacak. Öte yandan Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nde doktor, hemşire ve hastabakıcılar da devamlı hizmet...