29 / 03 / 2024

Sultan Makamı iletişim

Sultan Makamı iletişim

Sultan Makamı iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimleri hemen gerçekleşen Sultan Makamı projesi 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire ve 9 adet müstakil villadan oluşuyor...

Çengelköy Sultan Makamı daire fiyatları!

Çengelköy Sultan Makamı daire fiyatları dolar bazında belirlendi. İstanbul Çengelköy'de inşa edilen projede yer alan konutlar 1 milyon 600 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Sultan Makamı’nda hayat başladı!

Mayıs ayında satışa sunulan Sultan Makamı, sanayici ve iş adamlarının tercihi oldu… Çengelköy’ de muhteşem Boğaz manzarısına sahip olan projede, 9 villadan 7’ si satıldı.

Sultan Makamı Konakları nerede!

Sultan Makamı Konakları nerede sorusunun yanıtı ve telefon numarası şöyle: Güzeltepe Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. No: 46 Çengelköy / İSTANBUL - 444 44 96

Sultan Makamı teslim tarihi!

Sultan Makamı teslim tarihi kapsamında ay ve yıl olarak detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Sultan Makamı nerede?

Sultan Makamı nerede sorusu kapsamında proje, Güzeltepe Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Çengelköy'de yer alıyor

Çengelköy Sultan Makamı fiyat!

Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat ortak çalışması ile hayata geçirilen Çengelköy Sultan Makamı fiyat bilgisi dahilinde konutlar minimum 1 milyon 667 bin dolardan satılıyor...

Sultan Makamı nerede ?

Sultan Makamı projesi İstanbul sınırları içerisinde Çengelköy'de konumlandırılıyor

Sultan Makamı iletişim!

Daire fiyatlarının 1 milyon 667 bin dolardan başladığı Sultan Makamı iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz....

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim!

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Eyüp Sultan'a 15 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

Ferko Signature Levent iletişim bilgileri!

2 blok hainde yükselen Ferko Signature projesi Taksim'e 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre mesafede yer alıyor. Ferko Signature Levent iletişim bilgileri haberimizin içinde bulunuyor.

Ayşe Sultan Evleri iletişim!

Toplam 10 villadan oluşan projede konut tipleri 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Ayşe Sultan Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0532 265 21 88 veya 0212 216 36 86 olarak belirlendi.

Torunlar GYO 5. Levent iletişim bilgileri!

Torunlar GYO 5. Levent projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre mesafede yükseliyor.Torunlar GYO 5. Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 600 1 400 olarak belirlendi.

5. Levent Alibeyköy iletişim!

5. Levent Alibeyköy iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi. Toplam 4 bin 64 adet daireden oluşan proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat iletişim!

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 499 18 01 olarak belirlendi. Toplam 1.394 adet daireden meydana gelen proje 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e ve bağlantı yollarına çok yakın yerde bulunuy

Yeğin Asmalı Evleri iletişim!

Yeğin Asmalı Evleri iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0216 621 0 621 olarak belirlendi. Proje 4 blok şeklinde Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi'nde inşa edilecek.

Emiroğulları İnşaat Sultan Evleri iletişim!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Sultan Evleri 7 blok halinde yükseliyor. Projede 48 normal ve dubleks daireler yer alıyor. Sultan Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bahçekent Avrupark satış ofisi iletişim!

Hayat Parkı Meydanı'nın yanı başında hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları Sultan Selim Köprüsü'ne yakın bir konumda yükseliyor. Bahçekent Avrupark satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sultan Makamı iletişim!

Sultan Makamı iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimleri hemen gerçekleşen Sultan Makamı projesi 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire ve 9 adet müstakil villadan oluşuyor...

Ferko Signature iletişim!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 kilometre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 kilometre, Maslak’a 6 kilometre ve Taksim’e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen Ferko Signature iletişim bilgileri...

Sultan Makamı Evleri iletişim!

Sultan Makamı Evleri iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası 444 44 96 olarak belirlendi. Sultan Makamı Evleri'nde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 600 bin dolardan başlıyor.

Future Park Esenyurt iletişim!

2015 yılında teslimlerinin yapılacağı ve İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta konumlandırılan Future Park Esenyurt iletişim bilgilerine göre proje Talatpaşa Mahallesi'nde Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde yükseliyor...

Sultan Makamı iletişim Haberi

Sultan Makamı iletişim

67 bin metrekare alan üzerinde 35 blok halinde 79 bağımsız birimden meydana gelen Sultan Makamı iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Sultan Makamı projesi İstanbul Anadolu yakasında Çengelköy'de yer alıyor. Sultan Makamı projesi Delta Grup, Çağdaş Yapı, Emiroğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Sultan Makamı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 44 96 olarak belirlendi. Projede açık kapalı yüzme havuzu, sauna ve fitness salonu gibi imkanlar bulunuyor.


Sultan Makamı Çengelköy Evleri 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire ve 9 adet müstakil villadan oluşuyor. Sultan Makamı ne zaman teslim sorusuna hemen yanıtı veriliyor.


Sultan Makamı Evleri adres: Güzeltepe Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. No: 46 Çengelköy-İSTANBUL


Sultan Makamı iletişim!

Sultan Makamı Konakları telefon: 444 44 96

Web adresi: