20 / 04 / 2024

Sultanahmet Best Western Amber Otel

Sultanahmet Best Western Amber Otel

2005 yılında Sultanahmet'te bulunan Best Western Amber Otel satılacakmış. 3 bin 500 metrekare kapalı alanlı otel 4 milyon 500 bin dolar muhammen bedel üzerinden teklif alma yoluyla satılacakmış.

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi kuruldu!

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi Best Western Şile Gardens Hotel bugün Şile’de 25 milyar TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

Premier Sakarya Otel hizmete açıldı!

Best Western oteller zinciri tarafından yaptırılan Premier Sakarya Otel hizmete açıldı. Otelin, toplantı salonları ve örnek odaları basın mensuplarına tanıtıldı.

Antalya Best Western VIB açıldı!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi otel ve sosyal tesislerinin açılış töreni gerçekleşti. Best Western VIB, tasarımı ve sunduğu hizmetlere tam donanımlı bir iş ve teknoloji oteli oldu.

Ajwa Hotel Sultanahmet Otel hizmete açıldı!

Türk iş adamı Abu Bakr'ın satın aldığı Ajwa Hotel Sultanahmet Otel hizmete açıldı. Otel beş yıldızlı otellerin en iyisi olmayı hedefliyor.

Sakarya Best Western Premier Otel açılış için gün sayıyor!

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından Sakarya'da inşa edilen Sakarya Best Western Premier Otel açılmayı bekliyor. Toplam 131 odası ve 8 toplantı salonu bulunan otel, 5 yıldızlı uluslararası tek marka otel olma özelliğine sahip.

HY Proje başarı grafiğini Best Point’te sürdürecek!

HY Proje A.Ş’nin başarılı gayrimenkul satış uzmanları Mebuskent’teki başarı grafiğini şimdi Best Point’te sürdürecek.

Best Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye iel bugün Murat Eruçar ve Hülya Eruçar imzasıyla kuruldu.

Sultanahmet Camii'ne tarihinin en kapsamlı restorasyonu!

"Blue Mosque" diye tanımladıkları Sultanahmet Camisi, 400 yıllık tarihinin en kapsamlı restorasyondan geçirilecek.

Sultanahmet Camii'nde minare restorasyonu tamamlandı!

400 yıllık tarihi Sultanahmet Camii'nin minare restorasyonu tamamlandı. Minaresindeki ağırlıkları 400 ila 700 kilogram arasında değişen 532 taş sökülerek laboratuvar çalışmaları sonucunda yeniden örüldü. Sökülerek yeniden örülen cami havadan görüntülendi.

Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin düzenlediği programda genç iş adamları ile bir araya geldi. Yılmaz toplantıda, "Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak." dedi

Sultanahmet Köftecisi'nde tabela kavgası!

Davalık olan “Sultanahmet Köftecisi” ile ilgili şimdi de tabela krizi kapıda. Markanın sahibi olduğunu savunan Tezçakın Ailesi ile, AVM’lerde 200’e yakın şubeye ulaşan zincirin sahibine, tabelaları indirmesi için tebligat göndermeye başladı.

Sultanahmet’teki Curio A Collection by Hilton'un açılışı 2018'de!

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.

Sultanahmet Best Western Amber Otel Haberi

Sultanahmet Best Western Amber Otel



SULTANAHMET'DE BEST WESTERN AMBER OTEL SATILACAKTIR


İstanbul Sultanahmet Küçükayasofya karşısı, Cinci Meydanı'nda, S belgeli, 750 m2 arazi üzerinde 3600 m2 kapalı alanlı, Osmanlı stili döşenmiş, tv, telefon, müzik yayını, kaloriferli, minibar ve klimalı, 59 odada toplam 120 yatak kapasiteli, geniş alanlı lobi, panoramik iç avlu, 150 kişilik restoran, Boğaz manzaralı 50 kişilik restoran ve bar, Türk hamamı, sauna, asansör, toplantı salonu, 200 kişiye hitap edebilen profesyonel mutfak, soğuk odalar, çamaşırhane, personel odaları, jeneratör, otoparkı olan 4.500.000 USD muhammen bedelli otel teklif alma yoluyla peşin bedelle satılacaktır. 


Şartname temini ve tesisleri gezme randevuları için isteklilerin şirketlerini ve ticari durumlarını tanıtır belgelerini...