29 / 03 / 2024

Sultangazi kentsel dönüşüm alanı

Sultangazi kentsel dönüşüm alanı

İstanbul Sultangazi'de bulunan Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri içinde bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Sultangazi'de kentsel dönüşüm ile 30 aile tapularına kavuştu!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tapuların teslimi gerçekleşti.

Sultangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde ilçe genelinde yıkımlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Ceylanlar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylanlar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bilal Ceylan ve Hakan Ceylan ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm ev fiyatını artırdı!

Kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte Kağıthane, Başakşehir, Zeytinburnu, Beylikdüzü, Esenyurt, Sultangazi ve Bağcılar bölgeleri değerine değer kattı. En çok rağbet gören bu bölgelerde konut projelerin sayısı da her geçen gün artıyor.

Sultangazi'de 2 mahalle kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

İstanbul Sultangazi'de bulunan Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri içinde bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm Planları iptal edildi!

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Planları'nın iptali kararında, 'nüfus ve yapı yoğunluğu ile birlikte trafiği de artıracağını, bölgenin bütüncül yapısını bozarak emsal artışına sebep olacağı' vurgulandı.

Sultangazi'de kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde aldığı bir karar ile Sultangazi'deki tartışmalı kentsel dönüşüm alanını genişletti. Daha önce Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan yanlışların tekrarlanması halinde kentsel dönüşümün mağduriyeti artıracağını

Sultangazi kentsel dönüşümde son durum!

Sultangazi İlçesi Cumhuriyet ve 50. Yıl Mahalleleri önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi (İBB) tarafından “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı” ilan edildi...

Cahit Altunay: Sultangazi'de toplam 36 kilometrekarelik alanda kentsel dönüşüm yapılacak!

Yerel seçimlerde yeniden Sultangazi Belediye Başkanlığına seçilen Cahit Altunay, kentsel dönüşüm meselesinin bir süreçten ibaret olduğunu vurgulayarak Sultangazi'de toplam 36 kilometrekarelik alanda kentsel dönüşüm yapılacak dedi...

Hasan Akpınar: Kentsel dönüşüm tüm İstanbul'un sorunudur!

Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar "Sultangazi'nin birçok sorunu vardır. Kentsel dönüşüm tüm İstanbul'un sorunudur. Ada bazlı dönüşümlerle kentin fiziki ve sosyal dokusunu bozmadan dönüşüm yapacağız" dedi.

Sultangazi kentsel dönüşüm alanı Haberi

Sultangazi kentsel dönüşüm alanı

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri Sınırları İçerisinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için