29 / 03 / 2024

Sümer Holding ihale

Sümer Holding ihale

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Sümer Holding 14 ildeki 21 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Sümer Holding, 14 ildeki 21 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor. İhaleler 24 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Sümer Holding 7 ildeki 10 gayrimenkulünü özelleştiriyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, 7 ildeki 10 taşınmazını özelleştirecek. Gayrimenkullerin son teklif verme günü saat 16.00’ya kadardır.

Sümer Holding ve Maliye Hazinesi özelleştirme ihaleleri ertelendi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding ve Maliye Hazinesi gayrimenkullerini özelleştiriyor. Özelleştirme ihalelerin son teklif verme tarihi 07 Mart 2017 Salı günü saat 17:00’ye kadar uzatılmıştır.

ÖİB'den Sümer Holding'e özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılay Mahallesi'ndeki Sümer Holding A.Ş.’ye ait taşınmazı özelleştirme kararı aldı. Kararlar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sümer Holding ihaleleri iptal edildi!

Sümer Holding A.Ş. tarafından 6 Eylül 2014'te satış yöntemi ile özelleştirileceği ilan edilen markalardan Sümerbank, Sümerhalı ve de Hereke markalarının özelleştirme ihaleleri iptal edildi.

Sümer Holding taşınmazları satılıyor!

Sümer Holding taşınmazları satılıyor. Özelleştirme İdaresi Başkanlığının ( ÖİB ) konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Sümer Holding AŞ'ye ait Konya'nın Selçuklu ilçesi Dikilitaş Mahallesi'ndeki dükkan satıldı...

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi imar uygulaması askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Sümer Mahallesi, 2518 ada, 3, 5, 13, 15, 16, 17 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

Zeytinburnu Sümer Mahallesi parselasyon planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

ÖİB'den 10 ildeki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları, Sümer Holding ve Hazine’ye ait bazı taşınmazların satışına onay verdi. 

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Sümer Holding ihale Haberi

Sümer Holding ihale

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır ili Mahabat Bulvarı, Eski Tekel Yerleşkesi adresinde ve Diyarbakır Açık Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesi içinde bulunan yaklaşık 33 bin metrekarelik alan üzerinde (30 bin metrekaresi bodrum katlı) fabrika binası, kazan dairesi ve fabrika ek binasına ait metruk hale gelen binalara ait perde beton, kolon, kiriş ve zemin betonlarının sökülerek, beton içinden çıkacak her türlü hurda vb. malzemeler kapalı zarfla teklif almak ve sonrasında teklif sahiplerinin katılımı ile “Pazarlık ve/veya Açık Artırma“ yapmak suretiyle satılacaktır.


SÜMER HOLDİNG A. Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE AİT DİYARBAKIR İLİ KAYAPINAR İLÇESİ ESKİ TEKEL VE DİYARBAKIR AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU YERLEŞKESİ İÇİNDEKİ 33 BİN METREKARELİK ALAN ÜZERİNDE BULUNAN BİNALAR YIKILARAK ÇIKACAK HURDA MALZEME SATILACAKTIR

Sümer Holding A. Ş. Genel Müdürlüğünden:

1...