17 / 04 / 2024

Sur Yapı ticari projeler

Sur Yapı ticari projeler

Sur Yapı’nın 12 farklı lokasyonda bulunan 17 projesindeki ticari gayrimenkuller, işine değer katmak isteyen ve ticari gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerle buluşuyor.

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Sur Yapı'dan Sancaktepe ve Ümraniye'ye yeni proje geliyor!

2018 hedeflerini açıklayan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Sancaktepe ve Ümraniye'de konut ve ticari alanlardan oluşan iki yeni proje yapacağız" dedi.

Sur Yapı Muhit yeni fiyatları 2017!

Toplam 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana gelen Sur Yapı Muhit Sancaktpe projesinde liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim sağlanıyor. İşte Sur Yapı Muhit yeni fiyatları 2017...

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi!

Kasım 2019 tarihinde teslimlerin yapılması planlanan Topkapı Evleri  224 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi 457 bin TL'den başlıyor. 

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Muhit Sancaktepe fiyat listesi!

Teslime kadar 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilen Muhit Sancaktepe Evleri 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor.  Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Muhit Sancaktepe fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Topkapı Evleri fiyat!

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Topkapı Evleri 224 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. İşte Sur Yapı Topkapı Evleri fiyat listesi...

Sur Yapı Excellence satılık daire fiyatları!

Haziran 2019'da anahtar teslimlerin gerçekleşeceği Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesi 184 konut ve 27 ticari birimden meydana geliyor. Sur Yapı Excellence satılık daire fiyatları 935 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Excellence Koşuyolu kampanya fiyatları 2017!

Toplam 184 konut ve 27 ticari birimden meydana gelen Excellence Koşuyolu projesinde teslimlerin Haziran 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Sur Yapı Excellence Koşuyolu kampanya fiyatları 2017...

Sur Yapı Maltepe Yeşil Mavi kampanya fiyatları 2017!

19 katlı dört blok şeklinde yükselen Sur Yapı Maltepe Yeşil Mavi projesi 268 daire ve ticari birimden meydana geliyor. İşte Sur Yapı Maltepe Yeşil Mavi kampanya fiyatları 2017...

Sur Yapı Muhit Sancaktepe kampanya fiyatları 2017!

75 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Muhit Sancaktepe projesi 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Sur Yapı Muhit Sancaktepe kampanya fiyatları 2017...

Sur Yapı Topkapı Evleri kampanya fiyatları 2017!

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Topkapı Evleri 57 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip. Proje 224 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. İşte Sur Yapı Topkapı Evleri kampanya fiyatları 2017...

Sur Yapı Muhit Sancaktepe fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Muhit Sancaktepe projesi 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Sur Yapı Muhit Sancaktepe fiyatları 279 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı ticari projeler Haberi

Sur Yapı ticari projeler

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, birbirinden prestijli projelerinde bulunan ticari alanları satışa sundu. Bulundukları bölgelerin çehresini değiştiren ve dönüştüren Sur Yapı projeleri, ticari alanlarıyla iş değiştirmek, büyük bir ofise geçmek, lokasyon değiştirmek, ticari gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen herkese uygun bir seçenek sunuyor.

17 Farklı Sur Yapı Projesindeki Ticari Gayrimenkuller Satışta!

Anadolu Yakası’nda Sancaktepe’de Muhit ve Lavender, Koşuyolu’nda Excellence, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Maltepe’de Yeşilmavi, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri, İlkbahar ve İdilia, Çekmeköy’de Tilia; Avrupa Yakası’nda ise Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Ispartakule’de Bahçeyaka, Eyüp’te Axis İstanbul Ofis,  Güneşli ’de Corridor ve Mirage, Sultangazi’de Vitrin projelerindeki ticari alanlar kampanyalı fiyatları ile avantaj sağlıyor.

180 Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla Ticari Gayrimenkuller! 

17 farklı projede bulunan toplam 321 adet ticari alanın büyüklükleri...