19 / 04 / 2024

Tabakhane Kentsel Dönüşüm çalışmaları

Tabakhane Kentsel Dönüşüm çalışmaları

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkım çalışmaları son sürat devam ediyor. Tabakhane’de 626 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Tabakhane'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi hızla devam ediyor. Trabzon’a son derece modern, yeni bir yaşam alanı kazandıracak olan bu önemli proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı sürdürülüyor

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 548 bina kamulaştırıldı!

Trabzon ' a yeni bir yaşam alanı kazandıracak bu önemli kentsel dönüşüm projesi kapsamında Tabakhanenin güney tarafında planlanan 353 konutun yapımı son sürat devam ediyor...

Tabakhane'deki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Trabzon Belediyesi ve TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkımlar son sürat devam ediyor. Tabakhane 'de bugüne kadar 543 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 338 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 338 bina yıkıldı!

TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar devam ediyor. Toplam 688 binanın kamulaştırılacağı Tabakhane'de bugüne kadar 543 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 338 binanın da yıkımı gerçekleştirildi...

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar sürüyor!

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar son sürat devam ediyor. Toplam 688 binanın kamulaştırılacağı Tabakhane 'de bugüne kadar 543 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 338 binanın yıkımı gerçekleştirildi

Tabakhane kentsel dönüşümde tarihi sur ve menfez ortaya çıktı!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda antik Roma dönemi ile Osmanlı dönemine ait tarihi sur ile menfez ortaya çıktı...

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm alanına alınıyor!

Trabzon’da Zağnos ve Tabakhane Vadileri Kentsel Dönüşüm alanları arasında bulunan Pazarkapı Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamına alındı.

Tabakhane dönüşüm projesi için 672 bina kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 672 binanın kamulaştırma işleminin tamamlandığı belirtildi.

Uşak tabakhane bölgesine 450 milyon liralık kentsel dönüşüm!

Eski tabakhane bölgesinde yapılan 450 milyon liralık kentsel dönüşüm projesi, şehri modern bir ticaret ve yaşam merkezine kavuşturdu.

Trabzon Tabakhane Kentsel Dönüşüm'de 523 bina yıkıldı!

Toplu Konut İdaresi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde kamulaştırma işlemleri tamamlanan binaların yıkımı sürüyor.

Uşak kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başladı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kentsel Dönüşüm Projesi'nde geri sayıma başladıklarını belirterek, "Kentin hafızasında tabakhane bölgesiyken yer alan kötü imaj artık tarih oluyor.Dönüşümle beraber kentimiz daha da gelişecek" dedi.

Trabzon Tabakhane Kentsel Dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilmekte olan Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 353 konutun 206 adeti bugün gerçekleştirilen kura çekimi ile hak sahiplerine teslim edildi.

Trabzon Tabakhane Dönüşüm Projesi'nde teslimler başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilmekte olan Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 353 konut hak sahiplerine teslim ediliyor.

Tabakhane dönüşümünde sur üzerindeki bina yıkılmadı mı?

Tabakhane Kentsel Dönüşümü çerçevesindeki çalışmalarda yıkımı yapılmayan sur üzerindeki eski binaya ilişkin şok bir iddia ortaya atıldı. Muammer Şahin'e ait binanın istimlakı durdurulduğu öğrenildi.

Trabzon Tabakhane'de kentsel dönüşümle 430 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkılan bina sayısının 430'a ulaştığı bildirildi. Öte yandan, 688 binanın yıkılacağı Tabakhane'de 629 bina sahibiyle anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Trabzon Tabakhane'de dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ilgili kamu kurumlarıyla birlikte yürüttüğü kentsel dönüşüm projeleriyle kentin görüntüsünü değiştiriyor. Bu kapsamdaki Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor

Tabakhane kentsel dönüşümde yıkımlar devam ediyor!

TRABZON Buyükşehir Belediyesi ekipleri, Tabakhane Kentsel Dönüşüm alanında yıkımlara devam ediyor. Alanda bulunan 688 binadan 600'ünün kamulaştırdığı proje kapsamında hak sahiplerine bugüne kadar 175 milyon TL ödeme yapıldı.

Trabzon Tabakhane kentsel dönüşümde 405 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kamulaştırılan 600 binanın 405’inin yıkımı tamamlandı.

Tabakhane Kentsel Dönüşüm çalışmaları Haberi

Tabakhane Kentsel Dönüşüm çalışmaları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi kamulaştırma işlemlerinin önemli ölçüde tamamlandığı Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkım çalışmalarını sürdürüyor. 675 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Tabakhane’de 659 binanın kamulaştırma işlemi tamamlanırken 626 binanın yıkımı gerçekleştirildi.


Bölgede sürdürülen çalışmalarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’u ismine layık hale getirecek çok büyük çalışmalara imza atmakta olduklarını kaydetti. Pazarkapı Kavşağı’nın da Karayolları tarafından ihale edildiğini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Tabakhane kentsel dönüşüm alanı içinde Kanuni Bulvarını sahile bağlayacak önemli bir ulaşım aksımız yer alacak. Bu yol ile birlikte bölgede uygulanacak olan peyzaj çalışmalarının Mayıs ayı içinde ihale edilmesi için TOKİ tarafından çalışmalara devam edilmektedir. Pazarkapı Kavşağı ile birlikte Devlet Karayolu da Karayolları tarafından yeniden düzenlenecektir. Böylece bu büyük alan sadece Trabzon’umuzun değil, bölgemizin en...