20 / 04 / 2024

Taca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt

Taca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt

Tüm dünyadan konuklarını ağırlamaya hazırlanan Expo 2016 Antalya organizasyonu kapsamında, Türkiye’nin ilk ve tek 5 bin kişilik oturma kapasitesine sahip kongre merkezi Antalya’da inşa ediliyor.

Tayyar Akkurt kimdir?

Taca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt kimdir? Tayyar Akkurt ne zamandan beri inşaat sektöründe çalışıyor? Tayyar Akkurt ve Taca İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler nelerdir?

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Soner Yılmaz, yeniden Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tek-Art İnşaat'ın yönetim kuruluna seçilen üyeler görev taksimi yaptı. Soner Yılmaz Tek-Art İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

TACA İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeye imza atan TACA İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeler hayata geçiren TACA İnşaat, konkordato talep etmişti. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında şok gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projelere imza atan TACA İnşaat maddi anlamda zor süreçten geçiyor. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar verildi.

Taca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt Haberi

Taca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt

TACA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt: “Milyonlarca ziyaretçinin akın edeceği Expo 2016 Antalya etkinlikleri sırasında gerek oturma kapasitesi, gerek son teknolojiyle donatılmış modern salonları ve gerekse destek hizmet birimleriyle “kongre merkezi” misafirlerin ihtiyaçlarını en güzel şekilde karşılamalarına imkân verecek. Elverişli iklimi, muazzam otelleri ve dünyanın en büyükleri arasına adını yazdıran oditoryumuyla, Antalya dünyanın en önemli kongre şehri olacak. Antalya’nın turizm potansiyelinin 12 aya çıkarmasında etkin bir rol oynayacak“ dedi.



TACA İnşaat’ın kuruluşundan bugüne pek çok kongre merkezi inşasına imza attığını söyleyen Tayyar Akkurt, özel fonksiyonlu binaların üretiminde elde ettikleri tecrübenin Expo 2016 Antalya Kongre merkezi projesinde yüklenici olma fırsatı sağladığını belirtti. Hem 10 ay gibi kısa sürede ve hem de üst kalitede merkezin inşaatını bitireceklerini vurgulayan Tayyar Akkurt,...