19 / 04 / 2024

Tahincioğlu Maltepe Küçükyalı projesinde son durum

Tahincioğlu Maltepe Küçükyalı projesinde son durum

Tahincioğlu Maltepe Küçükyalı Karayolları arasizi için, TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi imar planı planı durdurulması ve iptali için dava açtı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Nidapark Küçükyalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16772 Ada 1 Parseldeki B01, B02, B03, B04, B05 Konut, Otopark, Ofis ve İşyeri Bloklarının kısmi geçici kabulü yapıldı.

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16771 Ada 1 Parseldeki A1, A2, A3 Bloklar ile Kafeterya ve Kapalı Otopark Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı.

Nidapark Küçükyalı'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili (Nidapark Küçükyalı) projesi hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.     

Nidapark Küçükyalı 2. Etap teslim ediliyor!

Tahincioğlu ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Nidapark Küçükyalı 2. Etap'ta teslimler başlıyor.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Nidapark Küçükyalı Sedef'te teslimler başladı!

Hayatı kolaylaştıran ve her detayı düşünen projeleri hayata geçiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın en gözde ve huzurlu yaşam alanlarından Nidapark Küçükyalı projesinin Kınalı etabının ardından Sedef etabının da teslimlerini gerçekleştiriyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz imkanı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı Büyükada ve Nidakule Küçükyalı projelerinde 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz fırsatı sunuluyor...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Nidakule Küçükyalı ofislerinde yeni bölüm satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Nidakule Küçükyalı Ofisler'in yeni etabı 3 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Tahincioğlu rotasını belirledi: Bahçeli, az katlı konutlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesiyle Multi Ev konseptini geliştirdiklerini ve hem ev hem ofis hem de ev/ofis olarak kullanılabilen yenilikçi ve yeni normale uygun konseptlerle rekabetçi ortama ayak uydurmaya çalıştıklarına dikkat çekiyor.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Tahincioğlu Maltepe Küçükyalı projesinde son durum Haberi

Tahincioğlu Maltepe Küçükyalı projesinde son durum

Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO tarafından ilk turu 26 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen ve 7 Haziran 2016 tarihinde ikinci tur ihaleye çıkılan Emlak Konut İstanbul Maltepe Küçükyalı ihalesini 15 milyar TL teklifle kazanmıştı. 


Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Maltepe Küçükyalı projesinin 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı Değişikliği'nin yürütmesi durdurulması için dava sürüyor.


Tahincioğlu Maltepe Küçükyalı projesi için iptali istenen imar planı, ticaret- konut alanı, ilkokul, cami ve park alanlarının yer aldığı 114 bin 239 metrekare alanı kapsıyor. 


Maltepe Küçükyalı arazisinde, 3'ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. 7 arsanın toplam arsa alanı 114 bin 239 metrekare olarak belirlendi. 


Maltepe Küçükyalı imar iptali 

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Küçükyalı ve Başıbüyük Mahalleleri, 1396 ada 2 ve...