19 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız

Tahincioğlu Gayrimenkul ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla bünyesinde yer alan mağazaları çok yakında büyük fırsatlar ile satışa çıkarıyor. 

Tahincioğlu'ndan Nidapark Ayyıldız projesi geliyor!

Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu yepyeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Tahincioğlu'ndan Nidapark Ayyıldız projesi geliyor.

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark İstinye'de yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu tarafından, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi'nde inşa edilen Nidapark İstinye projesinde konut sahibi olmak isteyenler için, yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da ön talep avantajı! 

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön talep avantajları başladı. Projede evlerini öncelikle ön talep bırakanlar seçecek...

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat!

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız Haberi

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız

Tahincioğlu Gayrimenkul ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla bünyesinde yer alan mağazaları çok yakında büyük fırsatlar ile satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 

Tahincioğlu'nun Küçükyalı, Ataşehir, Kağıthane ve Bomonti projelerinde yer alan mağazalar için ön talep toplanıyor. Tahincioğlu mağaza satışı için ihale tarihi henüz belirlenmedi. 

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı:

1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana gelen Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesi  İstanbul Maltepe Küçükyalı bölgesinde yükseliyor.  68 bin 785 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projede teslimlerin 2020 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. 


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir:

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Tahincioğlu Ataşehir Nidakule projesi 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonundan meydana geliyor. Nidakule Ataşehir'de 30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofislerin ve mağaza ile dükkanların bulunduğu podyuma...