26 / 04 / 2024

Tahsin Kabaali yatırım yapmak

Tahsin Kabaali yatırım yapmak

Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali, bu dönemde yatırım yapmamanın ve yapılması gereken yatırımları ertelemenin ülkeye ihanet etmekten farksız olacağını söyledi.

Vaha Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vaha Konut Yatırım Anonim Şirketi bugün  Beşiktaş'ta 4 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

Kastamonu'ya 200 milyon TL'lik yatırım!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş yaptığı açıklamada “Hayata geçireceğimiz dev projelerimizin ihalesi için gerekli talimatları verdik ve çalışmalar başladı. Bu doğrultuda yaklaşık 200 milyon TL’lik yatırımın startını vermiş olacağız” dedi.

Kastamonu'ya 3 yılda 140 milyon TL yatırım yaptık!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 228 kategoride toplam 957 proje üzerinde çalıştıklarını, üç yıl içinde toplam 140 milyon TL’yi aşan yatırım gerçekleştirdiklerini ve Kastamonu için özel projelerinin süreceğini söylüyor...

Tahsin Kabaali: Yatırım yapmamak ülkeye ihanettir!

Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali, bu dönemde yatırım yapmamanın ve yapılması gereken yatırımları ertelemenin ülkeye ihanet etmekten farksız olacağını söyledi.

Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 2 milyon TL sermaye ile 3 Temmuz'da Küçükçekmece Tevfik Bey Mahallesi, Tahsin Tekoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Kastamonu'ya 2015'te 50 milyon TL yatırım yapılacak!

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, görevdeki bir yılını değerlendirdi. 2015 yılında ise 50 milyon TL'lik yatırım yapmayı planlıyoruz. Vadi Park projesi dışındaki kalan projelerimizin hepsine start vereceğiz.

Garantörüm Gayrimenkul Yatırım Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Garantörüm Gayrimenkul Yatırım Bilişim ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Birkan Torgan, Cem Turan ve Tahsin Bayraktar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Tahsin Kabaali yatırım yapmak Haberi

Tahsin Kabaali yatırım yapmak

Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali, bu dönemde yatırım yapmamanın ve yapılması gereken yatırımları ertelemenin ülkeye ihanet etmekten farksız olacağını söyledi.


Antakya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, 15 Temmuz sürecinden sonra, Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkında olduklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkenin ekonomik darboğazdan kurtarılması için yaptığı, "Ekonomiyi hareketlendirin" çağrısı paralelinde hareket ettiklerini belirten Kabaali, "Bu dönemde yatırım yapmamak ve yapılması gereken yatırımları ertelemek ülkeye ihanet etme gibi bir durumu beraberinde getiriyor" dedi.


EKONOMİK KISKAÇ

2017 yılının ilk günlerinde Türkiye'nin ekonomik bir kıskaç altına alınmak istendiğinin net bir şekilde görüldüğüne vurgu yapan Kabaali, "Maalesef Türkiye 2016 yılında çok talihsiz olaylar yaşadı. Bunların başında da 15 Temmuz süreci ve artan terör olayları geliyor. Burada belli çevrelerin ülke üzerinde neleri amaçladıklarını herkes...