26 / 04 / 2024

taksim eğitim ve araştırma hastanesi

taksim eğitim ve araştırma hastanesi

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapılarını yeniden açtı. Hastane modern mimarisiyle dikkat çeken hastane, otel konforunda sağlık hizmeti sunuyor.

Taksim Hastanesi AVM olmayacak!

Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Bektemür, "Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bölgesel hastane olmaya devam edecek. Bölgede sağlık hizmeti açısından elzem bir sağlık kurumu" dedi.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2 yıl içerisinde hizmete açılacak!

Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Güven Bektemür, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin, bölgesel hastane olma niteliğini devam ettireceğini belirtti.

Taksim İlkyardım Hastanesi'nde yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmak üzere geçen yıl boşaltılan Taksim İlkyardım’da yıkım başladı. İnşaat 2 yılda bitirilecek. Yapılacak modern hastane 200 yataklı, 64 poliklinik odalı, 43 yoğun bakım yataklı olacak

Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi Gaziosmanpaşa'ya taşınacak!

Gaziosmanpaşa'ya taşınacak Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi yıkılıp yeniden yapılacak...

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, GOP Hastanesi'ne taşınıyor!

1969 yılından itibaren Beyoğlu'nda hizmet veren Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gaziosmanpaşa Devlet Hastane'sine taşınıyor...

Pamira Turizm Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamira Turizm Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Doğaner tarafından kuruldu. 

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mutlu tarafından kuruldu.

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Veli Şimşek, Yusuf Kıyagan ve Selçuk Nirce ortaklığında kuruldu.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri üst hakkı yönetmeliği!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'nin bugünkü sayısınd yer aldı..

Dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte yapılan düzenlemeye göre, dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek...

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi kuruldu!

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Network Eğitim ve Reklam Danışmanlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Eğitim ve Reklam Danışmanlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Ordun tarafından kuruldu. 

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Lidart Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lidart Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tekin ve Reza Molk Areı ortaklığında kuruldu. 

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeniden açıldı!

2015'te yıkılarak yeniden inşa edilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugün itibariyle tekrar hizmet vermeye başladı...

taksim eğitim ve araştırma hastanesi Haberi

taksim eğitim ve araştırma hastanesi

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; kamuoyunda “Taksim İlk Yardım” olarak da bilinen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, inşaat çalışmalarının bitmesiyle kapılarını yeniden vatandaşlara açtı. Otel konforunda sağlık hizmeti sunan hastane modern mimarisiyle dikkat çekiyor. 

İstanbul-Taksim ve çevresinin uzun yıllar sağlık ihtiyaçlarını karşılayan ve yerinde dönüştürülerek modern bir yapıya kavuşturulan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerinde dönüştürüldü.


KONFOR AĞIRLIKLI

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk, hastanenin yerinde dönüşümle yeniden inşa edildiğini belirterek, “2013’te Gaziosmanpaşa’ya taşınmıştık. Bu kadar köklü bir hastane olup da yerinde dönüştürülen belki de ilk hastaneyiz. Tekrar hizmete başladık. Birkaç hafta içerisinde acil ve diğer birimlerimizi de açıp tam kapasite çalışmayı planlıyoruz” diye konuştu.

10 günde 3 bin hasta başvurdu

Önceki hastanenin 250 yataklı olup,...