29 / 03 / 2024

Talat Yeşiloğlu bursada inşaat sektörü

Talat Yeşiloğlu bursada inşaat sektörü

Bursa'da inşaat dünyasının ilgiyle izlediği verimli bir panel gerçekleştirildi. Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu tarafından yönetilen panele, Hakan Günderen,Veysel Bakgör,Mustafa Barutçuoğlu,Necati Şahin katıldı...

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Metro online indirimlerini peş peşe açıkladı: Ayçiçek yağı 62 TL'ye, 30'lu yumurta 89 TL'ye, Ariel toz deterjan 209 TL..

Metro market kampanyalı ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri dikkat çekti. İşte detaylar...

A101'den çeyiz hazırlayanlara müjde! 7'li tencere seti 1.190 TL'ye, 9'lu tencere seti 1.990 TL'ye düştü!

A101 27 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla satışa çıkaracağı aktüel ürünlerini açıkladı. Peki, A101'de bu hafta neler var? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Bakan Uraloğlu açıkladı: 5G'ye geçişte yol haritası 2024'te duyurulacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, gelecek yıl 5G'ye geçiş planını kamuoyuyla paylaşmayı hedeflediklerini söyledi. Öncelik 'yerli ve milli' ürünlerde olacak.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Yeşiloğlu Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşiloğlu Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özcan tarafından kuruldu.

30'lu yumurtanın fiyatı birden 64 TL'ye düştü! Fiyatları görenin aklı başından uçtu! Son dakika!

30'lu yumurta satış fiyatı 64 TL'ye düşerek, yumurta fiyatlarındaki artışın ardından ilk büyük indirimi temsil ettiği için, müşteriler hemen o markete akın etmeye başladı. İşte indirimle ilgili tüm detaylar...

Migros’ta 8’li tuvalet kağıdında şok indirim! 37 lira birden düştü! 13 Mart 2023 Fiyat Listesi

Çeşitli ürünlerine indirim yapan Migros’ta bu hafta Maylo Süper Bambu Tuvalet Kağıdı 8’li Paket 76,90 TL’den 39,90 TL’ye, Tahsildaroğlu Klasik İnek Peyniri 300 gramlık paket 72,70 TL’den 49,90 TL’ye indi. Peki Migros’ta başka hangi ürünler indirimde?

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Çiloğlu tarafından kuruldu.

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Sözcü Gazetesi yazarı ünlü ekonomist Murat Muratoğlu son yazısında Türkiye’ye yurt dışından 55 milyar dolar geleceği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Beyoğlu'nda 20 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi, 86 ada 30 parselde yer alan apartman ve arsasını 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Türkiye'ye tarihi damgasını vuracak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin Türkiye'ye tarihi damgasını vuracağını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İmamoğlu'nun o açıklaması...

Talat Yeşiloğlu bursada inşaat sektörü Haberi

Talat Yeşiloğlu bursada inşaat sektörü

Bursa'da inşaat dünyasının ilgiyle izlediği verimli bir panel gerçekleştirildi. Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu tarafından yönetilen panele, Hakan Günderen (Elmor Genel Müdürü), Veysel Bakgör (Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı), Mustafa Barutçuoğlu (Barutçuoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı), Mithat Kırayoğlu (Çekül Vakfı Başkan Yardımcısı), Alpaslan Taşyakan (Taşyakan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı), Necati Şahin (TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı) katıldı. 


Yabancıya satış konusunda ne gibi çalışmalarınız var?


Veysel Bakgör: 14 bin civarında İstanbul'da yapılmış bir yabancı satışı var. Daha yolun başındayken 5 bin 500 yabancıya satış rakamı bizde var, bunun dışında bizim satışlarımız da var ve gerçekleşmemiş satışlarda var. Gerçi bu konu ile ilgili de gelişme var, bir parselde yabancı satışı başladıysa diğerleri hızlanarak devam ediyor. 


Bursa'da konut konusunda inanılmaz bir bilinçlenme...