28 / 03 / 2024

tapu fetö oyunu

tapu fetö oyunu

FETÖ’den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400’e yükseldi. FETÖ’nün “taşınmaz serveti”ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milyar lira girmiş oldu.

Ev alan vatandaşlara tapu devri oyunu!

Edirne'de bir müteahhit satış sözleşmesi ile satışını yaptığı dairenin tapusunu başka müteahhide devretti. Dairelerin başka vatandaşlara satılmasıyla vatandaşlar mağdur oldu.

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

FETÖ’nün taşınmazları devlet kontrolüne geçti!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları ile örgüte destek veren kurum, kuruluş ve kişilere ait 6 bin 700 taşınmaz Hazine ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devri gerçekleştirildi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne ByLock operasyonu!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturması kapsamında, haklarında yakalama kararı alınan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü çalışanı 7 kişiden 5'i gözaltına alındı

FETÖ, TMSF’ye devredilen şirketler için harekete geçti!

FETÖ’nün bir Ali Cengiz oyunu daha ortaya çıktı. ABD’deki yabancı işadamlarına şirket kurduran örgüt üyeleri, TMSF’ye devredilen firmaları yeniden almak için harekete geçti. Yurtdışında toplanan himmet paralarının bu alımlarda kullanılması düşünülüyor.

Tapu ve Kadastro Şube Müdürü FETÖ'den tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'ye yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Şube Müdürü ve bir askeri ataşe tutuklandı.

Tapuda FETÖ bitti, işlemler hızlanacak!

FETÖ’cülerin mal kaçırmasını önleyen tapu dairelerindeki yoğunluk bitiyor. BİMER yoluyla ihbarla mallara tedbir konulmayacak, mahkeme kararı beklenecek. Tapu işlemleri hızlanacak.

245 tapu iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İzmir’de 200, Konya’da 35, Diyarbakır’da 10 tapu işleminin FETÖ mensuplarının mal kaçırmasını engellemek için iptal edildiğini açıkladı.

5 milyon tapu işlemi durduruldu!

Tüm tapu müdürlüklerine gönderilen resmi yazıyla alım-satım işlemleri durduruldu. FETÖ üyelerinin mal varlıklarını satmasını önlemek için alınan tedbir kararı, işlemler tamamlanana kadar devam edecek.

Malatya'da tapu müdürlükleri mal kaçırmalara karşı alarmda!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra tapu müdürlükleri alarma geçti. FETÖ üyelerinin mal kaçırmalarını engellemek için ülke genelinde olduğu gibi Malatya’da da tedbir alındı.

Tapu işlemlerine yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki: Tapu müdürleri, gözden kaçmış olabilir endişesiyle, tanınan bilinen FETÖ'cülerin tapu işlemlerini yapmayacak, beklemeye alacak, dedi

Tapu müdürlüklerindeki devir işlemleri mercek altına alındı!

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından FETÖ militanlarının mal kaçırmasını engellemek amacıyla Türkiye genelindeki tapu müdürlükleri alarma geçti. FETÖ militanlarının devirleri askıya aldı. Hileli devirleri önlemek için tedbirler artırıldı.

Tapu sahipleri mezarlıkları en ucuz 50 bin TL'ye satıyor!

İstanbul Mezarlıklar Müdürlüğü, mezarlıklarada tapulu olanlar hariç yeni gömü yapılmasına izin vermiyor. Tapu sahiplerinin mezarlarına istedikleri fiyatlar dudak uçuklatıyor.Zincirlikuyu’da iki mezar yeri 550 bin TL’den satışa çıktı

tapu fetö oyunu Haberi

tapu fetö oyunu

FETÖ’den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400’e yükseldi. FETÖ’nün “taşınmaz serveti”ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milyar lira girmiş oldu.


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "taşınmaz serveti"ne yönelik incelemeler sürerken, örgütün devlet envanterine geçen mal varlığı 15 milyar liraya ulaştı. OHAL işlem servisleri aracılığıyla Kanun Hükmünde Kararname listesinde yer almayan, henüz adli takip başlatılmayan ancak şüpheli olan aralarında rezidans, fabrika binası, önemli arsaların da bulunduğu 1200'e yakın taşınmaza yönelik işlemler durduruldu. Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) şüpheli işlemler kapsamındaki rezidans, fabrikalardaki gizli ortaklıkları mercek altına alırken, bugün itibariyle envantere geçen bina sayısı 3 bin 500'e yaklaştı, 7.5 milyon metrekare arazi de devlet adına tescil edildi.


KAÇIRMALAR ÖNLENDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yapılan bu işlemlerle mal kaçırmaların büyük ölçüde...