19 / 04 / 2024

Tapu.com arazileri

Tapu.com arazileri

Tapu.com Bilecik, Isparta, Artvin, Samsun ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki arazilerini satışa çıkarıyor. Sistemde fiyat açık artırma yoluyla belirleniyor.

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapuyla satan ve kiralayan örgüt yakalandı!

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapu ve sözleşmelerle kiralayıp sattıkları iddia edilen tokatçılar örgütü yakalandı. Örgüt üyelerinin, bilgi ve belge temin etmek için kamu görevlilerine rüşvet verdikleri öğrenildi.

Gayrimenkul sektöründe 1 TL'den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Tapu.com tarafından düzenlenen 1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi gösteriliyor. Nisan ayı başından beri her hafta Salı günü düzenlenen uygulamada, tarıma uygun tarlalara yoğun ilgi olduğu gözleniyor...

Tapu.com’dan gayrimenkule korona tedbiri!

Sadece ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren Tapucom, salgın tedbirleri uyarınca konutlarında kalması gereken kullanıcılar için gayrimenkulleri uzaktan inceleme fırsatı veren “görüntülü yer gösterme hizmetini” hayata geçirdi.

Öğrenci evinde kiralayan değil satın alan kazanıyor!

Tapu. com kurucu ortağı Emre Erşahin, "Bir öğrenci 4 yıllık lisans eğitimi boyunca kiraya bir ev satın alacak tutarda para harcıyor. Yeni faiz oranlarında bu kira tutarlarına yakın taksitlerle konut satın almak mümkün" diyor...

Öğrenci evinde kiralayan değil satın alan kazanıyor!

Tapu. com kurucu ortağı Erşahin, "Bir öğrenci 4 yıllık lisans eğitimi boyunca kiraya bir ev satın alacak tutarda para harcıyor. Yeni faiz oranlarında bu kira tutarlarına yakın taksitlerle konut satın almak mümkün" diye konuştu...

Torba yasadaki kat mülkiyeti ve tapu kanunu değişiklikleri!

Avukat Kadir Kurtuluş, Emlakkulisi.com okurları için torba yasadaki kat mülkiyeti ve tapu kanunu değişikliklerini kaleme aldı. İşte Kurtuluş'un yazısı...

Emlak sektöründe 8 milyon TL paylaşılmayı bekliyor!

Tapu .com tarafından geliştirilen "Aracılar Kulübü" sayesinde emlakçılar, uygun fiyatlı kurumsal portföylerin satışına aracılık ederek gelir elde edebilecek...

Aracılar Kulübü emlakçılardan para almadan para kazandıracak! 

Tapu.com tarafından geliştirilen ‘Aracılar Kulübü’ sayesinde emlakçılar, uygun fiyatlı kurumsal portföylerin satışına aracılık ederek gelir elde edebilecek. Türkiye’de ilk defa emlakçılardan para almadan onlara para kazandırmayı hedefleyen platformda paylaşılmaya hazır 8 milyon TL gelir imkanı var.

Tapu.com Aracılar Kulübü'nü kurdu!

Tapu.com, Aracılar Kulübü uygulamasını başlatarak gayrimenkul satışı yapıp fatura kesebilecek herkese portföyünü açıyor...

Gayrimenkul sektöründe koz alıcının elinde!

2015 yılında faaliyete geçen Tapu com, bugüne kadar 72 ilde 1300 işlem gerçekleştirdi. Tapu com fikriyle kendi girişimini hayata geçiren Emre Erşahin, tapuyla satılan gayrimenkullerde yüzde 40'lara varan fiyat avantajları söz konusu olduğunu söyledi.

Ticari gayrimenkul yatırımlarının geri dönüşü ortalamada 5 yıl kısalıyor!

Tapu. com tarafından açıklanan verilere göre ticari gayrimenkullerin satışında 2018 yılının ilk 11 ayında 2017’nin aynı dönemine göre yüzde 18 oranında bir yükselme görüldü..

Konut fiyatlarını alıcı değil, satıcı belirliyor!

Gayrimenkul sektöründe gelinen son noktayı değerlendiren Tapu com CEO’su Emre Erşahin, “Fiyatlar bugüne kadar sıcak paranın etkisiyle şişti. Şu an müteahhitler ve satıcılar fiyat kırmamak için direnç gösteriyor. Direnç olduğu için dibi görmesi biraz zaman alacak” diye konuştu.

Bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!

Tapu. com ekspertiz raporlu gayrimenkulleri bin TL açılış fiyatıyla açık artırma usulüyle 21 Aralık Cuma günü satışa çıkarıyor.

Tapu.com arazileri Haberi

Tapu.com arazileri

Gayrimenkul alım satım süreçlerine getirdiği şeffaf bilgi akışı ve online açık artırma yöntemi ile kısa sürede kullanıcılar tarafından benimsenen Tapu.com; Bilecik, Isparta, Artvin, Samsun ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında çok uygun fiyatlı 5 adet ekilebilir araziyi görücüye çıkarıyor. Alıcılarını bekleyen araziler arasında; Bilecik Söğüt’teki 480 metrekare büyüklüğünde arazi 6.000 TL başlangıç fiyatı ile açık artırmaya çıkarılacak. Isparta Taşköprü ilçesinde bulunan 2.944 metrekare büyüklüğündeki arazinin açık artırma başlangıç fiyatı ise 35.000 TL. Artvin Hopa’da bulunan ve 6.925 metrekare büyüklüğündeki bahçeyi 72.000 TL başlangıç fiyatı ile açık artırmaya sunacak olan Tapu.com ayrıca, İzmir’in Tire Çeriközü Köyü’nde 2.855 metrekare büyüklüğündeki araziyi 7.500 TL’den ve Seferihisar ilçesinde 29.675 metrekare büyüklüğündeki araziyi ise 150.000 TL başlangıç fiyatıyla açık artırmaya çıkaracak.


Sistemde...