19 / 04 / 2024

Tapu.com arsa satışı

Tapu.com arsa satışı

Tapu.com Bilecik, Isparta, Artvin, Samsun ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki arazilerini satışa çıkarıyor. Sistemde fiyat açık artırma yoluyla belirleniyor.

Arsa satışında tapu harcı ne kadar?

Tapu harcı hem ev hem de arsa için ayrı ayrı araştırılmaktadır. Arsa satışında tapu harcı ne kadar? sorusu pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte merak edilenler!

Tapu alım satım işlemleri nasıl yapılır?

Tapu denilince gayrimenkul ve arsa işlemleri gelmektedir. Özellikle Tapu alım satım işlemleri nasıl yapılır? sıklıkla sorulmaktadır. İşte merak edilen ayrıntılar!

Arsa satışında tüm zamanların rekoru kırıldı!

TÜİK ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan resmi verilere göre arsa satışlarında tüm zamanların rekoru kırıldı...

Tapu.com Aracılar Kulübü'nü kurdu!

Tapu.com, Aracılar Kulübü uygulamasını başlatarak gayrimenkul satışı yapıp fatura kesebilecek herkese portföyünü açıyor...

Tapu.com 100 milyon TL’lik satış hacmini geçti!

Gayrimenkul fiyatını şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, satıcının değil alıcıların belirlediği gayrimenkul sitesi tapu.com, 100 milyon TL’lik satış hacmini geçti..

Tapu.com'un satışları yüzde 104 büyüdü!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul online açık artırma sitesi tapu.com’un satışları 2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 104, satış hacmi ise yüzde 135 oranında artış gösterdi.

Tapu.com'daki portföy toplamı 135 milyon TL'ye ulaştı!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma platformu Tapu.com, büyümeye devam ediyor. Tapu.com, yenilikçi iş modeliyle tek satış yetkilisi olduğu portföy toplamını 135 milyon TL’ye taşıdı.

Tapu.com toplam 542.6 bin metrekare gayrimenkul sattı!

Tapu.com, ilk yarıyılda geçen yılın aynı dönemine göre satış adetlerinde 2,6 kat büyüdü. Gayrimenkulleri hızla nakde dönüştüren tapu.com yılın ilk yarısında yüzde 59’u konut, yüzde 29’u arsa ve yüzde 12’si ticari portföy satışı gerçekleştirdi.

Tapu.com 6 tapuyu 1 TL'den satışa çıkardı!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, tapuları 1 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

Tapu.com 5 araziyi görücüye çıkarıyor!

Tapu.com Bilecik, Isparta, Artvin, Samsun ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki arazilerini satışa çıkarıyor. Sistemde fiyat açık artırma yoluyla belirleniyor.

Tapu alım satımı nerede yapılır?

Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkullerin devir işleminin resmi bir şekilde yapılması gerekiyor. Peki, tapu alım satımı nerede yapılır?

Tapu.com 185 bin metrekare büyüklüğünde gayrimenkul sattı!

Tapu.com, yılın ilk çeyreğinde satış hızında yeni bir rekora imza attı. 2017'nin ilk 3 ayında toplam 185 bin metrekare büyüklüğünde gayrimenkul sattı.

Tapu.com, 1 yılda 41 ilde tapu sattı!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi tapu.com, birinci yılını doldurdu. Bir yıllık süreçte yüzlerce kişiyi yeni tapularına kavuşturan site, 41 ilde tapu satışı gerçekleştirdi.

Tapu.com arsa satışı Haberi

Tapu.com arsa satışı

Gayrimenkul alım satım süreçlerine getirdiği şeffaf bilgi akışı ve online açık artırma yöntemi ile kısa sürede kullanıcılar tarafından benimsenen Tapu.com; Bilecik, Isparta, Artvin, Samsun ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında çok uygun fiyatlı 5 adet ekilebilir araziyi görücüye çıkarıyor. Alıcılarını bekleyen araziler arasında; Bilecik Söğüt’teki 480 metrekare büyüklüğünde arazi 6.000 TL başlangıç fiyatı ile açık artırmaya çıkarılacak. Isparta Taşköprü ilçesinde bulunan 2.944 metrekare büyüklüğündeki arazinin açık artırma başlangıç fiyatı ise 35.000 TL. Artvin Hopa’da bulunan ve 6.925 metrekare büyüklüğündeki bahçeyi 72.000 TL başlangıç fiyatı ile açık artırmaya sunacak olan Tapu.com ayrıca, İzmir’in Tire Çeriközü Köyü’nde 2.855 metrekare büyüklüğündeki araziyi 7.500 TL’den ve Seferihisar ilçesinde 29.675 metrekare büyüklüğündeki araziyi ise 150.000 TL başlangıç fiyatıyla açık artırmaya çıkaracak.


Sistemde...