19 / 04 / 2024

Tapu.com arsa

Tapu.com arsa

Tapu.com Bilecik, Isparta, Artvin, Samsun ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki arazilerini satışa çıkarıyor. Sistemde fiyat açık artırma yoluyla belirleniyor.

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

Tapu dolandırıcısı TOKİ arsa çekilişinde vatandaşları 430 bin TL dolandırdı! 

Eskişehir'de bir dolandırıcı TOKİ arsa çekilişine katılan vatandaşları tapu verme vaadiyle 400 bin TL dolandırdı.

Arsa alırken tapuya gitmek şart mıdır? Arsa tapu alım işlemleri nasıl olur?

Yatırım fırsatları arasında değerlendirilen arsa alımı müşteriler için bazı önemli hususlara dikkat etmeyi gerektirir. Güvenli bir arsa bulmak, zaman alıcı ve meşakkatli bir süreç olabilir. Peki bu arsa alırken tapuya gitmek şart mı ve arsa tapu alım işlemi ve sözleşmesi nasıl olur?

Hissedarlardan habersiz tapu bölünür mü? Hisseli arsa tapusu nasıl ayrılır? Tapu çıkmadan satış yapılır mı?

Hisseli tapuları ayırma işlemine dair vatandaşların aklını kurcalayan noktalar vardır. Onlardan bazıları da habersiz tapu bölümü ya da hisseli arsa tapusu ayırma işlemi oluyor. İşte bu konulara dair merak edilenler!

Arsa satışında tapu harcı ne kadar?

Tapu harcı hem ev hem de arsa için ayrı ayrı araştırılmaktadır. Arsa satışında tapu harcı ne kadar? sorusu pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte merak edilenler!

Arsa tapu masrafı ne kadar? Arsa tapu harcını kim öder?

Arsa alım satım işlemlerinde belirli oranda tapu harcı ödemesi yapılması gerekiyor. Tapu dairelerinde gerçekleştirilen bu işlemlere tapu masrafı da deniyor. Peki, arsa tapu masrafı ne kadar? Arsa tapu harcını kim öder? İşte tüm detaylar...

Arsa tapu harcı 2022 ne kadar?

Bir yatırım aracı olarak görülen arsalar bu yıl da büyük rağbet görüyor. Arsa almak isteyenler tapuda da belli oranlarda masraf ödüyor. Peki, arsa tapu harcı 2022 ne kadar?

Tapu Genel Müdürlüğü'nden arsa payı uyarısı!

Ev alıp satarken hayati öneme sahip olan 'Arsa payı' durumuna Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile ilgili genelge yayımlandı. Genelgede Kat Mülkiyeti Kanunu'nda yapılan değişiklikler hakkında bilgi verildi. 

2021'de arsa ve arazi alanlar ne kadar tapu harcı ödeyecek?

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen kimselerin devir işlemi için tapuda belli masrafları ödemesi gerekiyor. Peki, 2021'de arsa ve arazi alanlar ne kadar tapu harcı ödeyecek? İşte tüm merak edilenler...

Arsa tapu harcı 2021!

Arsa ve arazi yatırımı yapacak kimseler tapu dairesine belli oranlarda harç ödüyor. 2021 yılında uygulanacak o oranlar belli oldu. İşte Arsa tapu harcı 2021...

Gayrimenkul sektöründe 1 TL'den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Tapu.com tarafından düzenlenen 1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi gösteriliyor. Nisan ayı başından beri her hafta Salı günü düzenlenen uygulamada, tarıma uygun tarlalara yoğun ilgi olduğu gözleniyor...

Tapu.com’dan gayrimenkule korona tedbiri!

Sadece ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren Tapucom, salgın tedbirleri uyarınca konutlarında kalması gereken kullanıcılar için gayrimenkulleri uzaktan inceleme fırsatı veren “görüntülü yer gösterme hizmetini” hayata geçirdi.

Arsa tapu harcı 2020!

Arsa veya arazi almak isteyenler tapu dairesine belli oranlarda harç ödüyor. Peki, arsa alanlar ne kadar tapu harcı öder? İşte arsa tapu harcı 2020...

Tapu.com arsa Haberi

Tapu.com arsa

Gayrimenkul alım satım süreçlerine getirdiği şeffaf bilgi akışı ve online açık artırma yöntemi ile kısa sürede kullanıcılar tarafından benimsenen Tapu.com; Bilecik, Isparta, Artvin, Samsun ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında çok uygun fiyatlı 5 adet ekilebilir araziyi görücüye çıkarıyor. Alıcılarını bekleyen araziler arasında; Bilecik Söğüt’teki 480 metrekare büyüklüğünde arazi 6.000 TL başlangıç fiyatı ile açık artırmaya çıkarılacak. Isparta Taşköprü ilçesinde bulunan 2.944 metrekare büyüklüğündeki arazinin açık artırma başlangıç fiyatı ise 35.000 TL. Artvin Hopa’da bulunan ve 6.925 metrekare büyüklüğündeki bahçeyi 72.000 TL başlangıç fiyatı ile açık artırmaya sunacak olan Tapu.com ayrıca, İzmir’in Tire Çeriközü Köyü’nde 2.855 metrekare büyüklüğündeki araziyi 7.500 TL’den ve Seferihisar ilçesinde 29.675 metrekare büyüklüğündeki araziyi ise 150.000 TL başlangıç fiyatıyla açık artırmaya çıkaracak.


Sistemde...