26 / 04 / 2024

Tasfiye Edilen Emlak Bankası geliri

Tasfiye Edilen Emlak Bankası geliri

Emlak Bankası'nın 2012 yılına ilişkin bilançosu TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu toplantısında görüşüldü. Toplantıda sunum yapan Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, aktif toplamının 2.3 milyar lira olduğunu belirtti.

300 Türk’ü dolandırdığı iddia edilen emlakçı Cengiz Bayırlı'nın davasına FBI dahil oldu!

ABD’de 300 Türk’ü dolandırdığı iddia edilen Türk emlakçı Cengiz Bayırlı'nın davasına Amerikan Federal Soruşturma Bürosu da dahil oldu. 

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları

Her sene gayrimenkul sahiplerinden tahsis edilen emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Peki, Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? İşte E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin arazisi için 4'üncü plan geldi: Bakanlık iptal etmişti, yeniden düzenlendi! 

Atatürk Havalimanı’nın yanı başında bulunan Bakırköy Polis Eğitim Merkezi’nin dev arazisinde inşa edilen Emlak Konut GYO Florya Evleri için 4'üncü plan geldi. İşte detaylar...

Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap tasfiye edildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri tasfiye edildi.

Evim mağdurları için son dakika haberi geldi!

Binlerce evim mağdurunu ilgilendiren son dakika haberi geldi. Geçen sene tasfiye edilen toplamda 21 faizsiz finansman şirketindeki mağdurlara yönelik yasal düzenleme yapılırken isteyen sistemde kalacak isteyen de parasının tümünü alacak ayrılabilecek.

Hazine taşınmazlarına, 2B arazilere ve tasarruf finansman şirketlerine yeni düzenleme! Komisyonda onaylandı!  

Hazine taşınmazlarının satışı ile kiralamasına, 2B alanlarında yer alan taşınmazlara, tasfiye edilen tasarruf finansman şirketlerine ilişkin düzenlemeleri de içeren yeni vergi ve ekonomi paketi komisyonda kabul edildi. İşte yeni paketin içeriği...

Tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri mağdurlarının akıbeti ne olacak?

Tasfiye edilen 21 “Evim” şirketine ev ve araba umuduyla para yatıran vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesini talep ediyor. 21 şirkete 746.6 milyon Türk Lirası yatıran 54 bin vatandaş ise geçen sürede alacaklarıyla ilgili açıklama bekliyor.

Hedefevim’in müşteri verileri silindi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından geçtiğimiz Temmuz'da tasfiye edilen faizsiz finansman modeliyle konut ve taşıt edindiren şirketlerden olan Hedefevim’den, Kişisel Verileri Koruma Kurumu’na (KVKK) yollanan bildirim ile şirketin veri dosyalarının silindiği belirlendi. 

Tasfiye edilen ve faaliyetine devam eden faizsiz finans şirketlerinin akıbeti TBMM'de!

Tasfiye edilen ve faaliyetine devam eden faizsiz finans sistemiyle çalışan şirketler TBMM gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Tasfiye edilen faizsiz konut şirketlerinde son durum ne?

BDDK tarafından tasfiyesine karar verilen ve TMSF'ye devredilen 21 şirketin iştiraklerine 765 milyon TL borcu var. Peki faizsiz konut şirketler tarafından mağdur edilen 49 bin 419 kişiye ödemeleri yapılacak mı?

Tasfiye edilen faizsiz ev firmalarında para iadesi ne zaman olacak?

Tasfiye edilen faizsiz konut firmaları mağdur olan vatandaşlar paralarını ne zaman alacağını araştırıyor. İşte faizsiz ev şirketleri iade süreçleri...

Tasfiye edilen faizsiz konut şirketlerinden alacaklı kişilerin akıbeti TBMM'de!

2 Temmuz 2021 tarihinde TMSF tarafından tasfiye edilen şirketlerden alacaklı olan kişilerin akıbeti TBMM gündemine taşındı. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Tasfiye Edilen Emlak Bankası geliri Haberi

Tasfiye Edilen Emlak Bankası geliri

Tasfiye halindeki Emlak Bankası'nın 2012 yılına ilişkin bilançosu TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu toplantısında görüşüldü. 


Toplantıda sunum yapan Bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, 30 Eylül 2014 tarihi itibariyle bankanın aktif toplamının 2.3 milyar lira olduğunu belirtti. Satın, en önemli kalemin ise TOKİ'ye devredilen 1.3 milyar liralık gayrimenkul karşılığı alınan özel tertip devlet iç borçlanma senedi olduğunu dile...