19 / 04 / 2024

tatil bölgelerindeki mağazalar

tatil bölgelerindeki mağazalar

Popüler tatil bölgeleri günümüzde dört mevsim yaşanır hale gelmeye başladı. Bu bölgelerdeki potansiyeli gören perakendeciler tatil beldelerinde olan mağazalarını çoğaltmaya başladılar. İşte ünlü mağazaların 2017 mağaza hedefleri...

Tatil bölgelerindeki konut piyasası ivme kazanmaya devam ediyor! O illerde yaşayanlara talih kuşu kondu!

Tatil bölgelerindeki konut piyasası, 2023 Temmuz ayı itibarı ile ivme kazanmaya devam ediyor. Özellikle Muğla, Antalya ve Balıkesir İlçelerinde konut fiyatları ve yatırım getirileri rekor seviyelere ulaştı.

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı!

 Beşiktaş Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı.

Starbucks ABD’deki mağazalarını yeniden açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en büyük kahve zincirleri arasında yer alan Starbucks ABD'deki bazı mağazalarını yeniden açmaya hazırlanıyor.

Kartal Yuvası mağazalarını kapattı!

Beşiktaş Spor Kulübünün resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı…

Boyner ve YKM mağazaları koronavirüs nedeniyle kapandı!

Boyner Büyük Mağazacılık, COVID-19 salgınını yavaşlatma ve toplumda bilinç oluşturmanın sorumluluğu çerçevesinde mağazalarını kapatma kararı aldı.

Fenerium mağazaları yarından itibaren kapanacak!

Fenerbahçe Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapanacağı duyuruldu.

Perakende mağazaları nasıl olmalı?

Capıtal Dergisi yazarı Al Rıes, bu ayki pazarlama teknikleri bölümünde, perakende mağazaları nasıl yapılmalı? sorusunu kaleme aldı...

Fas'taki BİM mağazaları kapanıyor mu?

Fas, BİM'i yerel ürünlere yer vermesi için ikazda bulunmuş ve mağazalarını kapatacaklarını belirtmişti. Konuyla ilgili BİM CFO’su Haluk Dortluoğlu açıklama yaptı...

AVM ve zincir mağazalar haftada 1 gün tatil edilmeli!

(TESK Genel Başkanı Palandöken, "Haftada 7 gün açık olan AVM, zincir mağazalar ve büyük mağazaların Avrupa örneklerinde olduğu gibi haftada bir gün kapalı olmaları sağlanmalıdır." dedi...

tatil bölgelerindeki mağazalar Haberi

tatil bölgelerindeki mağazalar



Borum, Kaş, Kuşadası, Marmaris gibi popüler tatil beldeleri perakendecilerin de markajına girdi. Mado’dan Damat’a, Tekzen’den Koton’a kadar pek çok şirket tatil beldelerinde uygun mağaza bulmak için fırsat kolluyor.



Bazı perakendeciler ise bu bölgelere özel konseptler geliştirerek büyümeyi tercih ediyor. Şirketler, yazın düşen cirolarını buralarda büyüyerek dengeliyor. Büyük şehirlerden kaçıp bir Ege kasabasında yaşama fikri pek çok metropol insanının, hayallerini süslüyor.



Son yıllarda bu hayalini gerçekleştirenlerin sayısı azımsanamayacak kadar çok. Dolayısıyla popüler tatil bölgeleri günümüzde dört mevsim yaşanır hale gelmeye başladı. Bu bölgelerdeki potansiyeli gören perakendeciler tatil beldelerini markaja aldı. Müşterilerine şehirlerde olduğu kadar tatil bölgelerinde de yakın olmayı hedefleyen perakendeciler artık Bodrum, Kuşadası, Kaş, Kalkan, Marmaris gibi küçük tatil beldelerinde de mağazalaşıyor.



Perakendeciler özellikle yaz aylarında şehirde düşen cirolarını tatil bölgelerindeki satışlarla...