25 / 04 / 2024

tavan fiyat

tavan fiyat

İç hat uçuşlarının azaltılması ve mevcut uçuşlarda yaşanan doluluk yüzünden yer bulunamaması nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan THY'de biletlere gelen zammın ardından kurumun Genel Müdürü'nden dikkat çeken bir açıklama geldi.

Uçak biletlerinde tavan fiyat belli oldu! En yüksek fiyat...

Uçak biletlerinde yeniden belirlenen tavan ücret uygulamasına göre iç hatlarda ekonomi sınıfında tek yön en yüksek bilet fiyatı bin 150 lira olarak oldu.

Önlem alınmazsa 5-10 kış korkunç geçecek

Avrupa elektrik fiyatlarını sabitlemeye hazırlanıyor. Belçika Enerji Bakanı Tinne Van der Straeten, AB'de enerji kriziyle ilgili sert bir uyarıda bulundu. Van der Straeten gaz fiyatlarıyla ilgili acil önlem alınması gerektiğini aksi takdirde önümüzdeki 5-10 kışın korkunç geçeceğini söyledi.

Her gün artan kiralara iktidardan yeni adım sinyali. Çare olacak mı?

Kira fiyatları günden güne artarken, adliye koridorları da kirasını ödeyemeyen kiracı ve ev sahiplerinin dosyalarıyla dolmaya devam ediyor. İktidara yakın Sabah gazetesi ise artan kira fiyatlarına çarenin tavan fiyat uygulamasıyla bulunacağını belirtirken iktidarı bu konuda harekete geçtiğini yazdı.

Altan Elmas'tan evi ucuzlatmak için tavan fiyat önerisi!

Böyle giderse hep zengine konut yapacağız diyen Sur Yapı'nın patronu Altan Elmas, ucuz konut için 'tavan fiyat önerdi. Elmas, İhale mekanizması yerine devlet şartlı tahsis yapabilir...

Altındaki yükseliş tavan yaptı! Gram altın fiyatı tarihi zirvesinde...

Ons altın rakamı, dolar endeksi ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşün etkisi ile 1982 dolara kadar çıkış gösterdi. Buna göre, Gram altın fiyatı, ons altındaki artışında etkisi ile tarihi zirvesine ulaştı. İşte haberin detayları...

Akaryakıtta devrim gibi gelişme!  Zamlara karşı tavan fiyat uygulaması!

Fransa'da benzin fiyatlarının bazı bölgelerde 2 Euro'yu geçmesinin ardından gelen tepkiler nedeniyle TotalEnergies, ülkede 1,99 Euro'luk akaryakıt tavan fiyatlarına 2024 yılında da devam edeceklerini duyurdu.

ŞOK’ta Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market’in başlattığı indirim günleri yarın sona eriyor. Buna göre, Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü. İşte 11 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatında tavan fiyat artıyor! 

Milyonlarca işçi, memur, emeklinin iki yıllık zam oranı netleşti. Ocak ayı itibariyle kıdem tazminatı tavan fiyatı yükseliyor. Peki güncel kıdem tazminatı ne kadar olacak?

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerektiğini ve artışın kesinlikle tekrar gündeme geleceğini ifade etti.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Demir fiyatları rekordan döndü! Demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları

Son dönemlerde dolar kurunun rekor seviyelere yükselmesi ile demir fiyatları tavan yapmıştı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin liraya kadar yükselirken bugün demir fiyatlarına indirim geldi.  1 ton demir fiyatı ne kadar? 12 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına Temmuz dopingi! Fiyatlar tavan yaptı! Demir fiyatları ne kadar oldu?

Temmuz ayında KDV'ye gelen zam demir fiyatlarını da vurdu. İnşaat demir fiyatları gelen zamların etkisi ile tavan yaptı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 10 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, dolar kurunun 26 TL olması ile tavan yaptı. Son zamanlarda peş peşe gelen zamların ardından 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Fiyatlar resmen tavan yaptı! 29 Haziran 2023 demir fiyatları

Dolar kurunun rekor seviyelere ulaşması ile inşaat demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2023 demir fiyatları.

BİM'de tavan boyası 17,5 kilogram 259 TL'ye, 10 kg iç cephe boyası 199 TL'ye düştü! BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 30 Haziran indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. bu kapsamda, tavan boyası 17,5 kilogram 259 TL'ye, 10 kg iç cephe boyası 199 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

tavan fiyat Haberi

tavan fiyat

Uzun süredir maliyet artışları nedeniyle iç hat uçuşlarını azaltıp dış hat uçuşlarını artırdığı ve iç hat uçuşlarda bilet bulunmadığı yönünde eleştiriler alan Türk Hava Yolları Genel Müdür Bilal Ekşi'den flaş bir açıklama geldi.  

Pandemi öncesinde otobüs bileti fiyatlarının bile gerisinde kalan uçak bileti fiyatları astronomik bir şekilde artıyor. THY'nin iç hat tavan fiyatının güncellenmesine dair basında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabında bir açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, tavan fiyatların Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SGHM) tarafından denetlendiğini ve iç hat bileti tavan fiyatının bin 150 lira olduğu paylaşımını yaptı.

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre iç hat tavan fiyatları 2021 yılının Aralık ayında 499 TL iken geçtiğimiz Haziran ayında 990 liraya çıkarılmıştı. Bu rakam yapılan son zamla birlikte bin 150...