17 / 04 / 2024

Team Fores Mimarlık motorsiklet

Team Fores Mimarlık motorsiklet

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık’ın yeni tasarımı olan DRD Motorbikes için tasarlanan Honda motosiklet showroomu; satış departmanı, mağaza, servis ve ofis oluşumlarıyla motorsiklet tutkunlarına sunuluyor.

Fores Mimarlık İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fores Mimarlık İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sağır tarafından kuruldu.

Team Art Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Team Art Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Tığlı tarafından kuruldu. 

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 245 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Team Fores Mimarlık’tan motorsiklet tutkunlarına özel yeni tasarım!

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık’ın yeni tasarımı olan DRD Motorbikes için tasarlanan Honda motosiklet showroomu; satış departmanı, mağaza, servis ve ofis oluşumlarıyla motorsiklet tutkunlarına sunuluyor.

Alfio Bruna Mimarlık İnşaat Taahhüt şirketi kuruldu!

Alfio Bruna Mimarlık İnşaat Taahhüt Mobilya Turizm ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kurdu

Zentura Mimarlık İnşaat şirketi kuruldu!

Zentura Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Kaf Mimarlık Tasarım şirketi kuruldu!

Kaf Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Team Fores Mimarlık motorsiklet Haberi

Team Fores Mimarlık motorsiklet

TeamFores Mimarlık tarafından Ataşehir’de tasarlanan DRD Motorbikes Honda, sürdürülebilir, çağdaş ve minimalist tasarımının yanı sıra dinamik ve endüstriyel detaylarıyla ön plana çıkıyor. Uzun yıllardır başta otomotiv ve kiralama sektörleri olmak üzere farklı iş kollarında başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Derindere Şirketler Grubu’nun yenilikçi girişimlerinden biri olan DRD Motorbikes için tasarlanan Honda motosiklet showroomu; satış departmanı, mağaza, servis ve ofis oluşumlarıyla fonksiyonel ve bütüncül bir tasarım sunuyor.


Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık’ın Ataşehir’de Derindere Şirketler Grubu’nun yeni girişimi olan DRD Motorbikes için tasarladığı 1.200 m2’lik showroom, güçlü marka kimliğinin yansıtıldığı dinamik tasarımı, her detayın fonksiyonel bir şekilde çözümlendiği bütüncül yapısı ile Honda’nın performans ve görselliğe önem veren yaklaşımına paralel bir mimari anlayışla tasarlanmış. Aydınlatma armatürlerinden merpen korkuluk detaylarına, ayrıştırma...