19 / 04 / 2024

Tekirdağ Kapaklı emlak çevre vergisi

Tekirdağ Kapaklı emlak çevre vergisi

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nde 1. taksit ödemelerin başladığını açıkladı. Mandalı, vatandaşları ödemelerini son güne bırakmaması için uyardı.

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Milli Emlak o ildeki 8 adet Hazine arazisini satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Tekirdağ Malkara Milli Emlak, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde 8 adet Hazine arazisini satıyor. Peki Malkara'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 8 taksitle arsa fırsatı! Kapaklı Belediyesi 6 arsa satacak!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı İsmetpaşa'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Milli Emlak, o ildeki 23 adet araziyi satıyor! 8 taksit ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Tekirdağ Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Akçahalil Mahallesi'nde yer alan 23 adet araziyi 8 taksit ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 31 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Tekirdağ'daki imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 31 bin 500 TL bedelle satışa çıkarıldı. 

Milli Emlak Tekirdağ'da 200 bin TL'ye lojman hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihalelerini  hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Tekirdağ'da lojman hissesi satıyor. 

Tekirdağ'da 35 bin 100 TL'ye imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2022 ihale ilanlarını yayımlamayı sürdürüyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Tekirdağ'daki arsa da bulunuyor.

Milli Emlak Tekirdağ'da 81 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

O ilde 8 taksitle 7 arsa satılıyor! 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı, Kutlugün, Lahana ve Şalgamlı mahallelerinde yer alan 7 adet arsayı taksitle satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Milli Emlak Tekirdağ'da 20 bin 625 liraya arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Tekirdağ'da imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Saray ilçesi Bahçeköy Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak o ilde 215 bin liraya kamu konutu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde bulunan kamu konutu için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Tekirdağ Kapaklı emlak çevre vergisi Haberi

Tekirdağ Kapaklı emlak çevre vergisi

Tekirdağ Kapaklı'da Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nde ödemeler başladı. Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 1. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak ödemelerin son güne bırakılmaması gerektiğini söyledi. 


Konuyla ilgili konuşan Başkan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi’ne Emlak vergisi ödemek isteyen vatandaşlarımız 1 dakika gibi kısa sürede ödeme yapabilmektedir. Vatandaşlarımıza Belediyemiz internet sitesi üzerinden e-belediye uygulamalarında kredi kartıyla ve Türkiye Halk Bankası veznelerinden ödeme kolaylıkları sunuyoruz'' dedi. 


Yaşanabilir bir şehir sunmak için çalıştıklarını ifade eden Mandalı, vatandaşın ödediği vergileri hizmet olarak geri verdiklerini açıkladı.



Habertrak...