24 / 04 / 2024

Tekirdağ yatırımları 2017

Tekirdağ yatırımları 2017

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kentteki alt yapı ve üst yapı çalışmaları ve 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili toplantı yaparak bilgi aldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da hangi yatırımlar yapılacak?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesinin 2017 yılı yatırım toplantısına katılarak projeler hakkında bilgiler aldı.

Tekirdağ'da hangi yatırımlar yapılacak?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Daire Başkanlığında düzenlenen 2017 yılı yatırım toplantısına katılarak projeler hakkında bilgiler aldı.

Tekirdağ'ın en büyük yatırımı büyükşehirden!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 450 Milyon Liralık 45 Dev Yatırım ile Tekirdağ tarihinin en büyük yatırımını yapıyor. Yatırımların tanıtılacağı ve toplu açılışın gerçekleşeceği organizasyon, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Tekirdağ yatırımları 2017'de artacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında kapsamlı bir şekilde yatırım uygulamasına geçecek ve 2017 yatırımları hızlı bir şekilde daha da artacak.

Tekirdağ Ergene'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak devam eden kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne yeni hizmet binası!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ve 11 ilçe Belediye Başkanı ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette ilçe belediyelerinin çalışmaları hakkında bilgi verildi...

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Tekirdağ Kapaklı yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ yatırımları değerlendirildi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlar masaya yatırıldı.

Tekirdağ yatırımları zamanında tamamlanacak!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ genelinde yaptığı yatırımlar ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ Kapaklı ve Saray yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Saraylı'da yapılan yatırımları inceledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa'da hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Tekirdağ Muratlı yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı'da hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir'in 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan yatırımların ele alındığı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ yatırımları 2017 Haberi

Tekirdağ yatırımları 2017


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 5 ilçe belediyesinin  devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmaları ve 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili  toplantı yaparak bilgi aldı.


Çorlu belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Danışmanlar Neşat Erdoğan,Şeref Çetin'in yanısıra ilçe belediye başkanları bazı büyükşehir belediye meclis üyeleri ile diğer yetkililerin de hazır bulunduğu toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığının Çorlu, Ergene, Çerkezköy, Saray ve Kapaklı ilçelerinde tamamlanan ve devam eden alt yapı ve üst yapı yatırımları değerlendirildi ve  görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca 2017 yılında da yapılacak hizmetler de ele alındı.


Tekirdağ'ın tüm ilçelerinde hizmetlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak " 2017 yılında da ilçe belediyelerimizle beraber hizmetlerimizi artarak yapmaya...