24 / 04 / 2024

Teknik Yapı proje lansmanı

Teknik Yapı proje lansmanı

Teknik Yapı, 6 yeni projesini Katar Expo Fuarı'nda tanıttı. Firma, satışa çıkacağı üç yeni projesinin lansmanını Katarlı yatırımcılara yaptı.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Teknik Yapı 3 yeni projeye başlıyor!

Halihazırda 7 projede toplam 5 bin 259 konutluk kentsel dönüşüm projelerinin inşaatını sürdüren Teknik Yapı, 3 yeni proje üzerinde çalışıyor. Şirket, pandemi bittiğinde bu projelere başlamayı planlıyor.

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

Evora İzmir: Teknik Yapı-Halk GYO Alsancak projesinin ismi belli oldu!

Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek proje, Evora İzmir ismi ile yükselecek..

Teknik Yapı'dan yıl sonuna kadar 3 yeni proje!

Teknik Yapı 2018 yılı sonuna kadar 3.2 milyar lira değerinde 3 yeni projeyi satışa sunacağını açıkladı. Şirketin değeri 10.5 milyar lira olacak. 

Ypt Yapı Proje Teknik Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ypt Yapı Proje Teknik Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Timurlenk, İlknur Timurlenk, Ali İhsan Güner ve Ali Ruzi Özuygur ortaklığında kuruldu.

Teknik Yapı ve Halk GYO'nun İzmir projesi 2018'de satışa çıkacak!

Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir Alsancak'ta 1.6 milyarlık proje geliştirecek. 47 bin metrekarelik arsada konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezini kapsayan karma bir proje planlanıyor. Projede satışlara 2018'in ilk çeyreğinde başlanacağı açıklandı...

Teknik Yapı Deluxia Park Residence ev fiyatları!

İstanbul Kartal'da yükselen Teknik Yapı Deluxia Park Residence ev fiyatları 402 bin 200 TL'den başlıyor. Proje 364 daire ve 34 ofisten oluşuyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Teknik Yapı Deluxia Park Residence fiyat!

Toplam 364 daire ve 34 ofisten meydana gelen Teknik Yapı Deluxia Park Residence fiyat listesi 402 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Uplife Teknik Yapı Fikirtepe fiyat listesi!

Uplife Teknik Yapı Fikirtepe fiyat listesi minimum 525 bin TL'den başlıyor. Konut ve mağazalardan oluşan proje Teknik Yapı imzası taşıyor...

Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyat ve ödeme planı!

Fikirtepe Uplife Kadıköy projesi 650 daire ve 25 mağazadan oluşuyor. Proje Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyat ve ödeme planı...

Teknik Yapı proje lansmanı Haberi

Teknik Yapı proje lansmanı

Teknik Yapı, 6 proje ile Katar Expo Fuarı'na katıldı. Bu yıl içinde satışa çıkacağı üç yeni projesinin ön lansmanını Katarlı yatırımcılara yapıyor. 


Teknik Yapı, yurtdışı yatırımcıların artan ilgisi nedeniyle devam eden projelerini ve satışa sunacağı yeni projelerini Katar Expo Fuarı'nda tanıtmaya karar verdi. 


Körfez ülkelerinden gelen talebin her geçen gün artığını ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Uplife Kadıköy, Suadiye Sahil, Evora Denizli ile birlikte üç yeni projelerini tanıtacaklarını açıkladı. 


35 katlı bir kuleden oluşan Maltepe projesi, tamamı ofis 324 bölümden oluşuyor. 


Kartal Projesi ise, 1'i konut, 2'si ofis 3 blok olacak. Bahçeşehir'de ki Yıldızlıbahçe projesi ise 104 adet yaşam alanı...