17 / 04 / 2024

Teknosa elazığ mağaza

Teknosa elazığ mağaza

Teknoloji perakende zinciri Teknosa bu yılı, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı iki mağazayla kapatacak...

Teknosa'dan bir haftada iki yeni mağaza!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Teknosa 1 hafta içerisinde 2 yeni mağaza açtı.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

TeknoSA yeni mağaza açmayacak!

TeknoSA, 2017 yılında yeni mağaza açmama ve 210 mağaza sayısını koruma kararı aldı. TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, verimsiz mağazaları kapattıklarını söyledi.

TeknoSA'dan mağaza kapatma açıklaması!

TeknoSA'nın, bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerde belirtildiği şekilde 76 mağazanın kapatılacağına yönelik herhangi bir yönetim kurulu kararı bulunmadığı bildirildi.

TeknoSA 1 haftada 4 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin liderlerinden olan TeknoSA, 1 hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'de 4 mağaza açtı.

Teknosa 15 yeni mağaza açmayı hedefliyor!

15’inci yılını geride bırakan Teknosa, büyümede vites yükseltti. Bu yıl 40 milyon TL’lik yatırım planlayan firma, 15 yeni mağaza açarak toplam bin kişiye istihdam yaratacak

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Alfemo aynı günde 2 mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, 16 Ekim Cuma günü saat 13.30'da Malatya'da, saat 16.30'da ise Elazığ'da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Alfemo Elazığ ve Malatya'da 2 mağaza açtı!

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, geçtiğimiz Cuma günü saat 13.30’da Malatya’da; saat 16.30’da Elazığ’da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

TeknoSA İzmit Symbol AVM'de mağaza açtı!

TeknoSA, İzmit'teki beşinci mağazasını İzmit Symbol AVM'de açtı.81 ilde tüketicilere hizmet sunmak için mağaza ağını genişleten TeknoSA, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

TeknoSA Çanakkale 17 Burda'da yeni mağaza açtı!

TeknoSA, Türkiye'nin dört bir yanına teknoloji götürmek için çıktığı yolda mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Çanakkale'deki üçüncü mağaza olan 17 Burda AVM'deki TeknoSA'nın açılışı yapıldı.

Teknosa yeni mağazalarla büyüyor!

TEKNOSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de mağaza açtı. Yalova’daki üçüncü mağazasını Yalova Star AVM’de açan TeknoSA, toplam 230 metrekarelik alanda Yalovalı tüketicilere hizmet verecek.

Teknosa elazığ mağaza Haberi

Teknosa elazığ mağaza

Yalova’daki üçüncü mağazasını Yalova Star AVM’de açan Teknosa, toplam 230 metrekarelik alanda Yalovalı tüketicilere hizmet verecek. Mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar son teknoloji birçok ürün bulunuyor.


300 noktaya ulaştı...

Şirket, Elazığ’daki ikinci mağazasını da Elazığ Park 23’te açtı. Teknosa Elazığ mağazası toplam 600 metrekarelik alanda en son teknoloji ürünleri tüketicilerle buluşturuyor. 300’e yakın mağazası ve www.teknosa.com web sitesi ile faaliyet gösteren şirket yatırımlarına, 2015 yılında da devam...