23 / 04 / 2024

tem avrupa

tem avrupa

Fiyatların tavana vurduğu gayrimenkul sektörünün geneli durgunluktan şikayet ederken, 2 bin 800 konutluk Avrupa Konutları TEM projesinin 812 konutluk ilk etabı yok satıyor.

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 35.2 milyon TL'ye 4 adet konut alıyor!

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 4 adet konutun satın alınacağını açıkladı. Satın alma bedeli 35 milyon 200 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

İş dünyası, Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul’a yoğun ilgi gösteriyor!

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, uzun dönem konaklama yapan iş insanlarından yoğun talep alıyor. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul Genel Müdürü Nalan Güven, "Radisson standartları çerçevesinde ağırlayarak yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlıyoruz" dedi...

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

Radisson Avrupa Tem İstanbul yıl sonu açılacak!

Radisson Hospitality AB İstanbul'daki 16'ıncı tesisini yıl sonu açıyor. 140 dairelik rezidans Avrupa Tem Konut Kompleksi içinde yer alıyor. 

DKY TEM Avrupa bu yıl satışta!

DKY İnşaat imzası ile Sultangazi'de hayata geçirilecek olan olan DKY TEM Avrupa bu yıl satışa çıkarılacak. DKY TEM Avrupa'nın projelendirme çalışmaları devam ediyor...

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

Avrupa Konutları Tem 2 adres bilgileri!

Avrupa Konutları Tem 2 adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde yer alıyor. Projede 414 adet daire ve 34 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Tem 2'nin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avrupa Konutları TEM 2'nin 3525 ada 5 parselde bulunan tüm bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağı kabul edildi.

Avrupa Konutları Tem 2 projesi Şubat sonunda teslim!

Avrupa Konutları TEM 2 Gaziosmanpaşa'da hayata geçiyor. 414 adet daire ve 34 adet ticari üniteden meydana gelen Avrupa Konutları TEM 2 projesinde teslimler Şubat ayında yapılacak.

Sur Yapı TEM Vitrin projesi nerede?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı TEM Vitrin projesi nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesi cevabı veriliyor. 2396 adet dairenin yer aldığı proje, 45 bin metrekare alana sahip...

Sur Yapı TEM Vitrin web sitesi açıldı!

Sur Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Sur Yapı Vitrin TEM projesi, İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde inşa ediliyor. Projede 1 ticari bloğu ve 4 konut bloğu olmak üzere 5 blok yer alıyor...

Suryapı TEM ödeme!

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa Sultangazi'de yükselen Suryapı TEM ödeme koşullarına göre konut tutarının yüzde 50'si peşinat olarak veriliyor. Geri kalan tutar 48 aya kadar sıfır faizle vadelendiriliyor...

Sur Yapı TEM satış ofisi iletişim!

Sur Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Sur Yapı TEM satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 57 87. Proje, İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor..

tem avrupa Haberi

tem avrupa

Fiyatların tavana vurduğu gayrimenkul sektörünün geneli durgunluktan şikayet ederken, Emlak GYO ortak girişimi ile yapılan ve benzer projelere göre daha uygun fiyatlarla satışa çıkarılan Avrupa Konutları TEM projesi yok satıyor.

Gayrimenkul piyasası durgunluktan şikayet ededursun, Emlak GYO, Artaş-Öztaş-Doğu İnşaat ortak girişiminin Gaziosmanpaşa'da 2 bin 800 konuttan oluşan Avrupa Konutları TEM projesi neredeyse yok satıyor.
Toplam inşaat alanı 500 bin metrekare olan ve 2 bin 653 konut ile 147 konutluk bir rezidanstan oluşan projenin ilk etabına büyük ilgi olduğu belirtildi. Kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyan projenin Satış Müdürü Avukat Yurdanur Koçal, 7 gün önce satışa çıktıkları 800 adet konutun 741'inin satıldığını söyledi.

4+1'LER 240 BİN YTL

Fiyatların 100 bin - 288 bin YTL arasında değiştiğini bildiren Koçal, bölgede bu...