25 / 04 / 2024

tem otoyolu konut fiyatlarını artırıyor mu

tem otoyolu konut fiyatlarını artırıyor mu

İstanbul’un bazı semtlerinde aynı lokasyonda olmasına rağmen konut fiyatları arasında makas giderek açılıyor. Yolun bir yanındaki milyonluk daireler anında satılırken hemen karşısındaki uygun fiyatlı daireler alıcı bulamıyor.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Açılışı merakla beklenen İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi 3 senedir konut ve arsa fiyatlarını artırıyor

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Endeksa. com, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolunun konut fiyatları üzerindeki etkisini açıkladı. Otoyolu üzerinde yer alan iller yüzde 45 değer kazandı.

Gebze-İzmir Otoyolu konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarını katladı!

Endeksa, Gebze-İzmir Otoyolu projesi güzergahında bulunan Bursa ve İzmir‘de konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarındaki değer artış oranlarını açıkladı...

Eyüpsultan-Kağıthane Tem Otoyolu kavşak projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan - Kağıthane Tem Otoyolu Hasdal Bölge Önü Kavşağı Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Tem Avrasya konut fiyatları 2018!

17 ve 18 katlı altı blok olarak dizayn edilen Tem Avrasya Evleri'nde evinizi şimdi alırsanız, 2019'a kadar kredi taksitlerini bankaya firma kendisi ödüyor..

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

TEM Expres konut teslimleri!

Mayra Yapı tarafından İstanbul Halkalı'da hayata geçirilen TEM Expres projesinde toplam 116 daireye yer veriliyor. Projede fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

TEM Otoyolu'ndaki üstyapı çalışmaları 10 Ekim'de!

TEM Otoyolu'ndaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti Abant Kavşağı-Kaynaşlı arasının 10-24 Ekim tarihlerinde trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Kaynaşlı TEM Otoyolu'ndaki üstyapı çalışmalarında sona gelindi!

Bolu'daki üstyapı çalışmaları nedeniyle 33 gün önce trafiğe kapatılan TEM Otoyolu İstanbul-Ankara yönü Kaynaşlı-Abant kavşakları arasının yarın ulaşıma açılması bekleniyor.

Sultangazi TEM Point konut fiyatları!

Sultangazi TEM Point konut fiyatları 278 bin TL'den başlıyor. TEM Point Evleri projesinde 686 daire, otel, hastane, AVM yer alıyor...

tem otoyolu konut fiyatlarını artırıyor mu Haberi

tem otoyolu konut fiyatlarını artırıyor mu

İstanbul'da konut fiyatları arasındaki farkı artık E-5 ve TEM gibi ana yollar belirliyor. Cepheleri birbirine bakan ancak aralarına yol giren dairelerin fiyat farkı dudak uçuklatıyor. Örneğin, Şirinevler ve Ataköy'ü birbirinden sadece E-5 yolu ayırıyor ancak iki semt arasındaki daire fiyatları beş kata çıkıyor. 


ATAKÖY ŞİRİNEVLER FARKI


Ataköy'de daire fiyatları 1 milyondan (trilyon) başlarken yolun karşısında bulunan Şirinevler'de 200 bin liraya bir daire bulmak mümkün. Markalı ve yüksek fiyatlı konutlar Ataköy tarafında büyük şirketlerce inşa edilirken yolun karşısındaki binaları küçük müteahhitler inşa ediyor. Örneğin Yalı Ataköy Apart projesinde villa tarzı konutlar 1 milyon 350 bin lira ile 13 milyon lira arasında değişiyor. Yine Sea Pearly Ataköy projesinde daireler 1 milyon dolardan başlıyor. Ataköy ile aralarında bir yol bulunan ve bir üst geçitle...