28 / 03 / 2024

Tema İstanbul kampanya

Tema İstanbul kampanya

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul’a yaz avantajlarla geldi. Gerçekleştirdiği ‘ilk’ler ve ‘en’lerle rekorlara imza atan projede hemen teslim daireler yüzde 5 Peşin ve 506.000 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Tema İstanbul nerede yapılıyor?

61 blok halinde inşa edilen Tema İstanbul Rezidans'ta toplam 3 bin 351 adet daire yer alıyor. Proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası taşıyor. Peki Tema İstanbul nerede yapılıyor?

Tema İstanbul Atakent fiyat listesi!

Tema İstanbul Atakent fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Teslimleri bu yıl Temmuz ayında gerçekleşecek olan proje 61 blok halinde yükseliyor.

Tema İstanbul satılık daire!

Tema İstanbul satılık daire büyüklükleri 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. 3 bin 610 tane daireden meydana gelen projede teslimler 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek.

Tema İstanbul'da Mayıs fırsatları!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul’da Mayıs fırsatları başladı. Projedeki hemen teslim dairelerde Mayıs boyunca devam edecek özel bir kampanya başlatıldı...

Tema İstanbul'da konut fiyatları 280 bin liradan başlıyor! 2015 Temmuz teslim!

Tema İstanbul projesi Artaş-Öztaş-Mesa-Kantur ortaklığıyla inşa ediliyor. İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Tema İstanbul'da fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor...

Halkalı Tema İstanbul adres!

Halkalı Tema İstanbul adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Tema Plaza, Tema İstanbul Evleri, Tema Mall ve Tema World gibi bölümlerin yer aldığı Tema İstanbul'un Temmuz 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Tema İstanbul Halkalı örnek daire!

Tema İstanbul Halkalı örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...

Tema İstanbul'da 1+1 daireler 280 bin TL'den başlıyor!

Tema İstanbul projesi kapsamındaki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projedeki 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul iletişim!

Tema İstanbul iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Halkalı'da inşa ediliyor olan Tema İstanbul Evleri projesinde daire satış fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor...

Tema İstanbul projesi!

Tema İstanbul projesi, Tema Plaza, Tema İstanbul Evleri, Tema Mall ve Tema World gibi 4 farklı bölümden meydana geliyor. Proje, 1 milyon 550 bin metrekare alana sahip...

Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak?

Tema İstanbul projesinde AVM olacak mı? Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak? Tema İstanbul AVM, Tema Plaza'da ne zaman kapılarını açacak? Tema İstanbul projesinde AVM çalışmaları şu an ne durumda? İşte cevaplar...

Tema İstanbul Atakent'te 1+1 daireler 280 bin TL!

Tema İstanbul Atakent projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projedeki 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Atakent Tema İstanbul'da fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor!

Toplamda 3 bin 614 adet konuttan meydana gelen Atakent Tema İstanbul projesinde fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Tema İstanbul Atakent'te 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tema İstanbul Atakent projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul projesindeki daireler 68 metrekareden başlayan alanlara sahip bir şekilde tasarlandı.

Tema İstanbul projesinde 1+1'ler 280 bin TL'den başlıyor!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan dairelerin alanları 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul Atakent projesinde 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 68 ile 202 metrekare arasında değişiyor

Tema İstanbul kampanya Haberi

Tema İstanbul kampanya

Mesa, Avrupa Konutları, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul, İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Atakent’in en gözde projesi olarak konumlanıyor.

5 yıldızlı tatil konseptinde tasarlanan ve  benzersiz olanaklar sunan Tema İstanbul’da, taşınmaya hazır hemen teslim dairelerin satışları sürüyor.


Zengin donatı alanları ve ayrıcalıklarıyla markalı konut sektöründe özel bir yer edinen projenin sakinleri yaz mevsimini düzenlen brunch etkinliğiyle karşılarken Ortak Girişim; yaz sıcaklığına dönüştürdüğü avantajlarla dolu kampanyasını başlattı.


Türkiye’nin uluslararası alandaki sembol projesi olarak gösterilen Tema İstanbul’da, farklı seçenek ve yüksekliklere sahip toplam 61 blokta 3.531 konut bulunuyor. 1+1’den, 4+1’e kadar değişen büyüklüklerde 70’in üzerinde farklı tipteki konutların tamamı hemen teslim olarak alıcı buluyor.


HEMEN TESLİMDE YÜZDE 5 PEŞİN ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR

Daire ve Tapu teslimlerinin hemen gerçekleştiği Tema İstanbul...