29 / 03 / 2024

tema istanbul mipim 2014e katılıyor

tema istanbul mipim 2014e katılıyor

Türkiye'nin en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, ulusal arenada ilk kez görücüye çıktığı Emlak 2013 fuarının ardından, şimdi de MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak...

Tema İstanbul'da anahtar teslimleri başladı!

Mesa- Artaş- Avrupa Konutları-Öztaş-Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla Küçükçekmece Atakent'te iki yılda inşa edilen 3.614 konutluk Tema istanbul projesinde anahtar teslimlerine başlandı.

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

Tema İstanbul eğlence parkıyla dikkat çekiyor!

Mesa Artaş, Öztaş, Kantur ve Akdaş Ortaklığı ile Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul, 1.5 milyon metrekarelik devasa arazisi ve temalı eğlence parkıyla dikkat çekiyor.

Tema İstanbul'a 5 milyon liralık satış ofisi hazır!

Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı'nın 2 milyar dolarlık yatırım ile Atakent'te hayata geçirdiği Tema İstanbul projesi için 5 milyon liralık satış ofisi inşa edildi.

Tema İstanbul'un sıradışı satış ofisi!

Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur - Akdaş ortaklığı ile Atakent ' te hayata geçirilen Tema İstanbul, çarpıcı satış ofisi ve ön peyzajı ile de beğeni topluyor...

Tema İstanbul sıradışı satış ofisi ile dikkat çekiyor!

Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul'un satış ofisi ve ön peyzajı, estetik tasarımlarının yanı sıra gerek çok yönlü efektif özellikleri, gerekse ekonomik, ekolojik kazanımlarıyla da dikkat çekiyor.

Tema İstanbul'a 1.176 öğrenci kapasiteli TED Koleji geliyor!

Tema İstanbul'da yapılacak okul belli oldu. Tema İstanbul içinde yapılacak TED Koleji kapsamında 1.176 öğrenci eğitim görebilecek. 2015-2016 eğitim öğretim yılında açılacak koleje, dışarıdan da kayıt yapılabilinecek.

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı ile büyülüyor!

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı ile büyülüyor. Tema İSTANBUL, henüz yapım aşamasında iken bile gerçekleştirdiği ilkler ve enler ile öne çıkmaya devam ediyor.

Tema İstanbul projesinde 530 bin TL'ye 3 oda 1 salon!

Tema İstanbul projesinde yer alan daire seçeneklerinden 147 ila 175 metrekarelik alana sahip 3 oda 1 salon konutların fiyatları 530 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul projesinde 1+1 daireler 280 bin TL'den başlıyor!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde 3 bin 614 adet konut yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 280 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Atakent projesinde 360 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan dairelerden 92 ila 129 metrekarelik alana sahip 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 360 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul'da 280 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Avrupa yakası Halkalı'da hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor Projenin 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Halkalı Tema İstanbul Projesi!

Halkalı Tema İstanbul Projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015 yılının Temmuz ayında yapılacağı Halkalı Tema İstanbul Projesi'nde banka kredisi kullanılıyor.

tema istanbul mipim 2014e katılıyor Haberi

tema istanbul mipim 2014e katılıyor

TÜRKİYE'nin sembol projesi Tema İstanbul, MIPIM 2014'e katılarak uluslararası arenada ilk kez yer alacak. Bu uluslararası gayrimenkul buluşmasında Tema İstanbul, konut bölgesinin yanı sıra temalı eğlence parkı Tema World ile de ön plana çıkacak. 


Türkiye'nin en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, ulusal arenada ilk kez görücüye çıktığı Emlak 2013 fuarının ardından, şimdi de MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak. 


Tema İstanbul, 11-14 Mart arasında Fransa'nın Cannes şehrinde 25'incisi düzenlenecek olan MIPIM fuarında, Türk Çadırı'nın dışında, NIVEAU Level 0103.20'deki standında, dünyanın birçok önemli projesi ile birlikte uluslararası arenada yer alacak. Tema İstanbul üst yönetimi de, projenin bu ilk dünya tanıtımında ev sahipliği yapacak. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, KANTURAKDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı...