28 / 03 / 2024

Tema İstanbul mipim

Tema İstanbul mipim

Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, Kantur-Akdaş Yönetim kurulu Başkanı Ali Kantur, MESA Yönetim kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ve Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya konuşma yaptı.

Tema İstanbul MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak!

Türkiye'nin en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, ulusal arenada ilk kez görücüye çıktığı Emlak 2013 fuarının ardından, şimdi de MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak...

Tema İstanbul'un dünya lansmanı MIPIM'de yapılacak!

Türkiye'nin sembol projesi Tema İSTANBUL, MIPIM 2014'e katılarak, uluslararası arenada ilk kez yer alacak. Bu uluslararası gayrimenkul buluşmasında Tema İSTANBUL, konut bölgesinin yanı sıra temalı eğlence parkı Tema World ile de ön plana çıkacak.

Tema İstanbul'da 1+1 daireler 280 bin TL'den başlıyor!

Tema İstanbul projesi kapsamındaki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projedeki 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul iletişim!

Tema İstanbul iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Halkalı'da inşa ediliyor olan Tema İstanbul Evleri projesinde daire satış fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor...

Tema İstanbul projesi!

Tema İstanbul projesi, Tema Plaza, Tema İstanbul Evleri, Tema Mall ve Tema World gibi 4 farklı bölümden meydana geliyor. Proje, 1 milyon 550 bin metrekare alana sahip...

Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak?

Tema İstanbul projesinde AVM olacak mı? Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak? Tema İstanbul AVM, Tema Plaza'da ne zaman kapılarını açacak? Tema İstanbul projesinde AVM çalışmaları şu an ne durumda? İşte cevaplar...

Tema İstanbul Atakent'te 1+1 daireler 280 bin TL!

Tema İstanbul Atakent projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projedeki 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Atakent Tema İstanbul'da fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor!

Toplamda 3 bin 614 adet konuttan meydana gelen Atakent Tema İstanbul projesinde fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Tema İstanbul Atakent'te 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tema İstanbul Atakent projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul projesindeki daireler 68 metrekareden başlayan alanlara sahip bir şekilde tasarlandı.

Tema İstanbul projesinde 1+1'ler 280 bin TL'den başlıyor!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan dairelerin alanları 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul Atakent projesinde 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 68 ile 202 metrekare arasında değişiyor

Tema İstanbul Atakent'te 2+1 daireler 360 bin TL'den!

Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığıyla gerçekleştirilen Tema İstanbul Atakent projesi 333 bin metrekarelik bir konut alanı üzerinde hayata geçiriliyor.Projede 2+1 daire fiyatları 360 bin TL ile 369 bin TL arasında değişiyor.

Tema İstanbul Atakent'te daireler 280 bin TL'den başlıyor!

333 bin metrekarelik bir konut alanı üzerine inşa edilen Tema İstanbul Atakent projesi Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığıyla hayata geçiriliyor.Tema İstanbul Atakent'te daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul Atakent'te 3+1'ler 530 bin TL!

Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 530 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 333 bin metrekarelik bir konut alanı üzerine inşa ediliyor.

Atakent Tema İstanbul'da 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tema İstanbul Atakent Evleri'nde 1+1,2+1,3+1,4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Atakent Tema İstanbul'da 1 oda 1 salon daireler 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Konut teslimleri Temmuz 2015 olarak planlanıyor.

Tema İstanbul mipim Haberi

Tema İstanbul mipim

25. MIPIM Fuarı'nda Tema İstanbul da yer alıyor. Türkiye'nin ikinci kez Onur Ülke olarak yer aldığı Mipim Fuarı'nın ikinci gününde Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan,  Kantur-Akdaş Yönetim kurulu Başkanı Ali Kantur, MESA Yönetim kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ve Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya konuşma yaptı. 




Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, Yabancı yatırımcıların Tema İstanbul'a ilgisinin oldukça yoğun olduğundan bahsetti. Arslan sözlerine şöyle devam etti; “2018 Avrupa Futbol Şampiyonası Rusya’nın Rostov kentinde düzenlenecek. Rostov Yatırım Ajansı CEO’su’ndan buradaki yatırımlarda işbirliği olanaklarını görüşme talebi aldık. Ayrıca, Yunanistan’dan Euro Bank bizimle görüşmek istedi. Ellerinde projeler var, işbirliği talepleri var. Polonya’dan da yeni arsalar geliştirmek isteyen gruplardan da görüşme talepleri aldık" dedi.



Arslan ayrıca toplamda 1853konut sattıklarını, 12 günde...