26 / 04 / 2024

Tema İstanbul projesi

Tema İstanbul projesi

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in '311 yönetim kurulundan güçlü ortaklık ve 6 bin 250 konut çıktı' başlıklı yazısı...

Tema İstanbul: Kaliteli yaşamın referansı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş, Öztaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da yaşam, tüm ayrıcalıklarıyla devam ediyor.

Tema İstanbul'a yaz avantajlarla başladı!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul’a yaz avantajlarla geldi. Gerçekleştirdiği ‘ilk’ler ve ‘en’lerle rekorlara imza atan projede hemen teslim daireler yüzde 5 Peşin ve 506.000 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Tema İstanbul'un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oldu!

Tema İstanbul’da bir ilke daha imza atılıyor. Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik sorununa çözüm olacak.

Tema İstanbul güncel daire fiyatları!

Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı Atakent'te inşa eidlen Tema İstanbul Evleri'nde konut seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşuyor. Tema İstanbul güncel daire fiyatları haberimizde yer alıyor..

Tema World Eğlence Parkı taşınıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, TEM’den geçen sürücülerin gözlerinin takılabileceği gerekçesiyle eğlence parkı Tema World’ün yerinin değiştirilmesini istedi.

Tema İstanbul 2. etap için ruhsat başvurusu yapıldı!

Tema İstanbul 2. etap geliyor. Ruhsat başvurusunun yapıldığı projede 800 tane daire yer alacak. Teslimlerin başladığı ve inşaatının tamamlandığı Tema İsanbul'da ise satışlar devam ediyor.

Tema İstanbul Atakent satılık daire!

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent' te yülseliyor. Tema İstanbul Atakent satılık daire fiyatlarI kata ve cepheye göre değişiyor.

Tema İstanbul Atakent satılık ev!

61 adet bloktan meydana gelen proje toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Tema İstanbul Atakent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Tema İstanbul Rezidans ulaşım!

Tema İstanbul Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa ediliyor. Hemen teslim edilen projede daire fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Atakent Tema İstanbul fiyat listesi!

Atakent Tema İstanbul fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile yükselen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.

Halkalı Tema İstanbul ödeme koşulları!

Daire büyüklüklerinin 68 metrekareden başladığı proje toplam 3 bin 351 adet daireden meydana geliyor. Halkalı Tema İstanbul ödeme koşulları kapsamında bedeli banka kredisi ile ödenebiliyor.

Tema İstanbul fiyatlar!

Toplam 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor. Projede 3 bin 351 adet daireden oluşuyor. Tema İstanbul fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Halkalı satış ofisi telefon!

61 adet bloktan meydana gelen projede daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor. Tema İstanbul Halkalı satış ofisi telefon numarası 0212 970 00 00 olarak belirlendi.

Tema İstanbul sakinlerinden 7 talep!

Konut, ofis, otel ve eğlence parkını bir araya getiren ve 1.5 milyon metrekare alan üzerinde yükselen Tema İstanbul projesi sakinleri yaşadıkları sorunları paylaşarak, taleplerini belirtti. İşte Tema İstanbul sakinlerinin talepleri...

Tema İstanbul 2'de 9 aya varan vade fırsatı! 

Tema İstanbul 2 projesinden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 9 aya varan vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Peki Tema İstanbul 2 projesi 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Türkiye’nin incisi İstanbul’un en önemli lokasyonlarından birinde inşa edilecek olan Tema İstanbul 2. Etap Projesi, bir hayli heyecan ile bekleniyor. Peki Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi belli oldu mu? İşte Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022…

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Tema İstanbul 2: Yeniden daha fazlası!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projesi geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı. Proje "Yeniden daha fazlası" sloganıyla tanıtılıyor.

Tema İstanbul 2'de 6 günde 1000 konut satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen "Tema İstanbul 2’ projesi dahilinde 6 günde yaklaşık 3 milyar lira değerinde 1000 konutun satışı gerçekleşti. 

Tema İstanbul 2 satışta! Yeni proje!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projesi satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatları 21 bin TL'den başlıyor...

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Tema İstanbul 2 projesinin detayları belli oldu. Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Tema İstanbul 2 projesiyle 3 bin yeni konut geliyor!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı Tema İstanbul 2 projesi için düğmeye bastı. Projede 3.000 adet konut yer alacak.

TEMA Vakfı, Kanal İstanbul'un ÇED raporunun iptali için dava açtı!

TEMA Vakfı, Kanal İstanbul Projesi’nin "Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu" kararının yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle dava açtı...

Kanal İstanbul Projesi’nin riskleri toplumla paylaşılmalı!

Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) tarafından hazırlanan Kanal İstanbul Projesi’nin İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı'na katılan TEMA Vakfı, Kanal İstanbul Projesi’ne dair değerlendirmelerde bulunarak, taleplerini iletti...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Tema İstanbul projesi Haberi

Tema İstanbul projesi

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projeleri kaleme aldığı '311 yönetim kurulundan güçlü ortaklık ve 6 bin 250 konut çıktı' başlıklı yazısına "Her biri kendi başına köklü ve büyük şirketlerin kurucuları Erhan Boysanoğlu, Süleyman Çetinsaya ve Ali Kantur’un, 2014’te 3 bin 640 konutluk (o dönemde Türkiye ve Avrupa’daki en büyük konut projesi) Tema İstanbul ile başlayan ortaklığı, 2 bin 350 konutluk Tema İstanbul 2 ve Tema World projeleriyle devam ediyor." ifadelerini kullanarak başladı. Sadi Özdemir yazısına şu şekilde devam etti:

"Mesa, Artaş ve Kantur olarak yine aynı proje kapsamında 360 konutluk bir projeyi de sonradan hayata geçiren bu üç duayen iş insanı tamamladıkları projelerin, ticari alanlarında kalıcı ve geleceğe taşınacak ortaklıklara imza attı. Ortakların ikinci...