16 / 04 / 2024

temizlik vergisi son ödeme 2017

temizlik vergisi son ödeme 2017

Bilecik Belediyesi İşyeri, Çevre Temizlik ve Emlak Vergisi ödemelerinde resmi olarak son tarihi açıkladı.

Çevre Temizlik Vergisi son ödeme tarihi nedir? Çevre Temizlik Vergisi ne zamana kadar ödenecek?

Konut ve işyerleri için alınan vergiler arasında yer alan Çevre Temizlik Vergisi'nde ödemeler devam ediyor. Peki, Çevre Temizlik Vergisi son ödeme tarihi nedir? Çevre Temizlik Vergisi ne zamana kadar ödenecek? İşte tüm detaylar...

Muş Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Muş Belediyesi, 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2018 Cuma olduğunu ifade ederek vergi mükelleflerine hatırlatmada bulundu. 

Tepebaşı Belediyesi'nden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı!

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu belirterek, Tepebaşı Belediyesi veznelerinin hafta sonları da hizmet vereceği bildirildi. 

Çevre temizlik vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018!

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince, belediyelerin sunmuş olduğu temizlik hizmeti için Çevre temizlik vergisi ödeniyor.

Çevre temizlik vergisi yapılandırması için son gün bugün!

Yapılandırma başvuruları, Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 sayılı Kanun çerçevesinde yapılıyor. Çevre temizlik vergisi yapılandırma son günü bugün olarak belirlendi.

Çevre temizlik vergisi yapılandırma son günü 2018!

Yapılandırma başvuruları, Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 sayılı Kanun çerçevesinde yapılıyor. Peki, çevre temizlik vergisi yapılandırma son günü 2018 ne zaman?

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin son ödeme tarihi 31 Mayıs!

Siirt Belediyesinden yapılan açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs Perşembe olduğunu bildirdi.

Çevre temizlik vergisi 1. taksiti son ödeme günü 2018!

Belediyelerin sunmuş olduğu temizlik hizmeti için ödenen çevre temizlik vergisi 1. taksiti 31 Mayıs'ta sona eriyor..

Çevre ve temizlik vergisi son ödeme tarihi 2018!

Belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için ödenen çevre temizlik vergisi için ilk taksit dönemi Mart'ta başlıyor. Peki, çevre ve temizlik vergisi son ödeme tarihi 2018 ne zaman?

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde son 3 gün!

1 Kasım'da başlayan emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Buna göre henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin önünde son 3 günü bulunuyor..

Çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2017!

Konut ve işyerleri kullanıcılarından tahsil edilen çevre temizlik vergisi için 1. taksitler en son 31 Mayıs'ta ödendi. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2017 ne zaman?

İşyeri çevre temizlik vergisi 2. taksiti 2017!

İşyeri çevre temizlik vergisi borçları için ilk taksitler en son 31 Mayıs'ta ödendi. Peki, işyeri çevre temizlik vergisi 2. taksiti 2017 ne zaman ödenecek?

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün yarın!

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son gün yarın olup, hala borcunu ödememiş olan mükelleflerin yarın mesai bitimine kadar vergi borçlarını ödemeleri gerekiyor...

temizlik vergisi son ödeme 2017 Haberi

temizlik vergisi son ödeme 2017

Bilecik Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, İş yeri, Çevre Temizlik ve Emlak Vergilerinin birinci taksitlerinin 31 Mayıs Çarşamba gününe kadar ödenmesi gerektiği açıkladı.  Bilecik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, ”1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu ve 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu kapsamında mükelleflerimizin iş yeri, çevre temizlik ve emlak vergilerinin birinci taksitlerini, 31 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir. Mükelleflerimiz, Bilecik Belediyesi Tahsilat Servislerine ödemelerini nakit ya da kredi kartı ile yapabilecekleri gibi aynı zamanda PTT posta çeki hesabı, (228123) anlaşmalı banka hesap numaralarından ve Pazartesi günü Kapalı Pazar Zabıta Noktasında kurulan ödeme noktalarından işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. Bununla birlikte E-Belediye Hizmetleri uygulaması kapsamında vatandaşlarımız, Bilecik Belediyesi Kurumsal Web sitemizin https://e-belediye.bilecik.bel... adresine başvurarak, kayıt gerektirmeksizin ödeme işlemlerini yapabileceklerdir”...