26 / 04 / 2024

Temsa arsaları

Temsa arsaları

Sasa Polyester Sanayi A.Ş. Temsa'dan arsa satın alacak. 42 bin 139 metrekarelik arsanın satış bedeli 13 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Şeker Fabrikası Bayrampaşa'daki arsalarını 225 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Bayrampaşa, Kartaltepe mevkinde bulunan 44.038 metrekare ve tapuda ticaret + hizmet merkezi olarak geçen arsalar, Kayseri Şeker Fabrikası'ndan 24 Mart 2015 günü kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılıyor.

1983 yılında Boğaz'daki tapulu arsalar ''yeşil saha'' olmuş!

1983 yılında Milli Güvenlik Konseyi tarafından kabul edilen ''Boğaziçi Kanunu'na göre, Boğaz'da yeni inşaat yapımı yasaklanmış. Kanuna göre, üzerinde konut bulunan arsalar hariç her yer ''yeşil saha'' olmuş.

Arsalarını birleştirenler karlı çıkacak!

Yeni imar planında arsaların birleşmesi durumunda vatandaşların karşı çıkacağını belirten Barakazi, yeni imar planına göre, 4 kat izni verilen bazı yerlerde vatandaşların arsalarını birleştirmeleri durumunda binalara 5 kat izni vereceklerini söyledi.

Arsaların emlak vergisi 2015!

Belediye sınırları içinde Belediyece parsellenmiş arazi arsa sayılıyor. Türkiye sınırları içinde bulunan arazi ve arsalar Arazi Vergisine tabi tutuluyor. İşte arsaların emlak vergisi 2015 oranları..

Aksaray Organize Sanayi'de arsalar geri verilecek!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı konuşmasında Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde yeni hazırlanan projede bütün dükkan sahiplerini dükkanlarını yıktıktan sonra mal sahiplerinin arsaları verilecek.

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul arsalarının değerleme raporu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. 2 arsanın değerleme raporlarını yayınladı. Arsalar İstanbul - Kartal'da ve Bursa - Orhangazi'de yer alıyor.

Yabancı şirketlerin arsalarının imar planları 10 yıl değişmeyecek!

İmar Kanunu'nu değiştirecek tasarı ile yeni teknoloji getiren, büyük ölçekli veya katma değeri yüksek yabancı yatırımlara imar güvencesi geliyor. Bu şirketlerin yatırım için aldıkları arazi ve arsaların imar planları 10 yıl süreyle değiştirilemeyecek.

1981 yılında işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş!

1981 yılında kanunsuz işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş. İstanbul'da 700 bin kişi gecekonduda yaşıyormuş ve gecekonduların kapladığı alan Anadolu Yakası'nda 900 hektar, Avrupa Yakası'nda ise bin 400 hektara ulaşmış.

Temsa Endüstriyel Yapı Elemanları Yalıtım Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temsa Endüstriyel Yapı Elemanları Yalıtım Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuri Eracar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

1979 yılında İstanbul mafyası Boğaz sırtlarındaki arsaları parselleyip satıyormuş!

1979 yılında İstanbul mafyası, Sarıyer ve Tarabya sırtlarındaki Belediye ve Hazine arsalarını parselleyerek gecekonduculara satıyormuş. Belediye tedbir almaya çalışsa da toplam 5 milyon 700 bin metrekarelik arazi üzerinde binalar yükselmiş.

Kuyumcukent Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı.

Şile, Büyükçekmece ve Pendik'te 20 bin TL'den satılık arsalar!

İstanbul'da 1977 yılında Pendik'te 20 bin liradan, Büyükçekmece'de 50 bin liradan ve Şile'de 100 bin liradan sayfiye arsaları almak mümkünmüş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Emlak Konut GYO, Orhantepe'deki arsaları TOKİ'ye iade etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., anlaşma dahilinde TOKİ'den alınan Kartal Orhantepe'deki arsaları, TOKİ'ye iade ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a yapılan açıklama...

Temsa arsaları Haberi

Temsa arsaları

Sasa Polyester Sanayi A.Ş., Temsa'dan 13 milyon 800 bin TL'ye arsa alacak. Toplam 42 bin 139 metrekare olan arsanın yüzde 27 peşin kalanı tapu tesliminde ödenecek. Arsa yeni yatırımlar için kullanılacak. Firmadan yapılan açıklama ise şu şekilde;  "Yeni yatırımlarda değerlendirilmek üzere Sasa Polyester Sanayi A.Ş.'nin mevcut arsalarına bitişik konumdaki Temsa.Global Sanayi ve Ticaret A.Ş'den 42.139 metrekare arsanın alınması kapsamında işlemlere başlanmıştır."


Ticaret...