24 / 04 / 2024

Tepe Aura projesi

Tepe Aura projesi

Tepe Aura Ömerli yıl sonu ödeme kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 25 indirim yapılıyor. Projede ayrıca 60 aya kadar sıfır faiz imkanı da sunuluyor...

Tepe Aura ön satışta! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Tepe Aura projesinde ön satışlar başladı. 2+1, 3+1, 1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks konut tiplerinin yer aldığı projede metrekare fiyatı 5 bin 800 TL'den başlıyor.

Arissa Aura lasmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Arissa Aura, Arissa İnşaat tarafından Ankara'da Bilkent İncek Çevreyolu üzerinde yükseliyor. Ariss Aura projesi lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. İşte Ariss Aura projesi ile ilgili detaylar...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Sinpaş Koru Aura 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sinpaş Koru Aura projesinin detayları belli oldu. Sinpaş Koru Aura projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Koru Aura projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Sinpaş Koru Aura ön satışta!

Sinpaş Koru Aura projesi ön satışa çıktı. Projede 2+1'den 5+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Sinpaş Koru Aura ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koru Aura projesi için ön talep topluyor.

Bu şehirde konut ve arsa fiyatları fırladı!

Çanakkale Boğazı’nda, Gelibolu’ya bağlı Sütlüce ile Lapseki’nin Şekerkaya mevkileri arasında inşa edilen ve 18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kentin kaderini değiştiriyor.

Tepe Aura'da 15 yıl vade ve yüzde 0,64 faiz fırsatı!

Tepe İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Tepe Aura projesinde 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizli finansman fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek!

Tepe İnşaat imzası ile hayata geçirilen Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek. Projede yüzde 20 indirim ve yüzde 0,79 faiz oranı ile kredi imkânı sunuluyor...

Tepe Aura'da unutulmaz etkinlikler başladı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan Tepe İnşaat tarafından, yeşilin ve doğanın kalbinde yer alan Tepe Aura projesi, hayata geçirdiği panayır ile unutulmaz bir etkinlik başlattı.

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tepe Aura projesinde İzocam ürünleri kullanıldı!

İzocam, Tepe Aura projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti veriyor. İzocam, her ihtiyaca uygun şekilde sunduğu ürün ve çözümleri ile Türkiye'nin iddialı projelerinin tercihi olmaya devam ediyor.

Tepe Aura projesi Haberi

Tepe Aura projesi

16 bin metrekare arsa alanı bulunan Tepe Aura projesi İstanbul Çekmeköy Ömerli'de hayata geçirildi. Tepe Aura projesi Tepe İnşaat imzası taşıyor. 


Tepe Aura Ömerli yıl sonu ödeme kampanyası!
Tepe Aura projesinde yıl sonuna özel peşin ödemelerde yüzde 25’e varan indirimin yanı sıra liste fiyatından 60 aya kadar yüzde sıfır faiz ve peşin fiyatından 120 ay yüzde 0,99 faiz oranı gibi ödeme planı sunuluyor. Projedeki  ödeme kampanyası 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli. 

Çekmeköy Tepe Aura Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje Çekmeköy-Ömerli'de 3. köprü bağlantısının hemen yanında yer alıyor.


Toplam 98 konutluk villa konforunda konut projesi olarak yükselen Ömerli Tepe Aura projesi 3'er katlı 16 bloktan meydana geliyor. Projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.  


Tel: 444 46 27 
Web: http://www.tepeaura.com