29 / 03 / 2024

Tepe Nautilus etkinlikleri

Tepe Nautilus etkinlikleri

Tepe Nautilus 2015’i bomba gibi hediyelerle karşılıyor. Tepe Natilus’ta 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapan herkes, 4 adet Vespa motosiklet ve 1 adet Mini Cooper Countryman kazanma şansı elde ediyor.

Tepe Nautilus 2015’i bomba gibi hediyelerle karşılıyor!

Tepe Nautilus, her yıl olduğu gibi bu yıl da misafirleri için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. Tepe Natilus’ta 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapan herkes, 4 adet Vespa motosiklet ve 1 adet Mini Cooper Countryman kazanma şansı elde edi

Tepe Nautilus'ta müzayede heyecanı!

İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus ‘Sonbaharda Sanat Etkinlikleri’ kapsamında sanatseverlere müzayede heyecanı yaşatacak. Müzayedede yer alan eserler 20–25 Ekim tarihlerinde etkinlik alanında sergilenecek

Tepe Nautilus'tan çocuklara sömestr sürprizi!

Tepe Nautilus, sömestr tatiline girecek çocuklar için, 24 Ocak – 9 Şubat tarihleri arasında 7. Mini Kitap Şenliği, “Sanat Atölyeleri” “Cup Cake Süsleme Atölyesi”ve Sirk Atölyesi'nden oluşan bir dizi etkinlik hazırladı...

Tepe Nautilus'ta hafta sonu etkinlikleri sürüyor!

İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus 16 – 17 Kasım’da birbirinden özel konser ve şovlarla ziyaretçilerine unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak. AVM'de hafta sonu etkinlikleri sürüyor...

Tepe Nautilus Tuluyhan Uğurlu ile Atatürk’ü anacak!

Tuluyhan Uğurlu’nun gerçekleştireceği “Mustafa Kemal Atatürk ve Güneşin Askerleri” konseri 10 Kasım 2013, Pazar günü 15.00–16.00 saatleri arasında Tepe Nautilus etkinlik alanında izlenebilecek.

Tepe Nautilus'tan Cumhuriyet'e özel görkemli kutlama!

İstanbul’un köklü alışveriş merkezlerinden Tepe Nautilus, Cumhuriyet’ imizin 90’ ıncı yılını görkemli etkinliklerle kutluyor. Tepe Nautilus, Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve marşlarla ziyaretçilerine keyifli saatler yaşattı...

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenenlerden biri olan Tepe Nautilus zor günler yaşıyor. Markalar ünlü AVM'de kepenk indiriyor. 

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Tepe Nautilus yılbaşında açık mı?

Tepe Nautilus, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus yılbaşında açık mı? Tepe Nautilus yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Tepe Nautilus 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Tepe Nautilus Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Tepe Nautilus, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Tepe Nautilus Kurban Bayramı çalışma saatleri...

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

Koşuyolu Tepe Nautilus AVM'nin yanındaki arazinin imar planı değişti!

İstanbul’un Zeytinburnu semtindeki 16/9 kuleleri şehrin siluetini bozduğu gerekçesiyle uzun süre gündemde kaldı. Kulelerle ilgili tartışma devam ederken, bir kötü haber de Kadıköy bölgesinden geldi.

Tepe Nautilus Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Anadolu yakasında yer alan Tepe Nautilus AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Tepe Nautilus AVM bayramda kaçta açılır?

Tepe Nautilus AVM bayramda açık mı?

İstanbul Anadolu yakasında yer alan Tepe Nautilus AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus AVM bayramda açık mı? Tepe Nautilus AVM bayramda kaçta açılır?

Tepe Nautilus'ta 2015'te bomba gibi hediyeler!

Tepe Nautilus 2015’i bomba gibi hediyelerle karşılıyor. Tepe Natilus’ta 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapan herkes, 4 adet Vespa motosiklet ve 1 adet Mini Cooper Countryman kazanma şansı elde ediyor.

Tepe Nautilus etkinlikleri Haberi

Tepe Nautilus etkinlikleri

İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus, her yıl olduğu gibi bu yıl da misafirleri için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor.  Tepe Natilus’ta 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapan herkes, 4 adet Vespa motosiklet ve 1 adet Mini Cooper Countryman kazanma şansı elde ediyor.


İstanbul’un gözde alışveriş merkezi Tepe Nautilus, yeni yılı karşılarken misafirlerini hediye yağmuruna tutuyor. 1 Aralık – 15 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan yeni yıl kampanyasında, 150 TL ve katları üzerinde alışveriş yapan Tepe Nautilus misafirleri, kaskları ile birlikte Vespa motorsikletlere ve  Mini Cooper Countryman’e bir adım daha yaklaşıyor. Üstelik çekilişe birden fazla fiş veya fatura ile de katılım sağlanabiliyor. 

Eğlence ile alışverişi tek bir noktada sunan ve sanata olan desteğiyle dikkatleri çeken Tepe Nautilius, yılbaşı...