29 / 03 / 2024

Tepecik Erkek Öğrenci Yurdu temel atma töreni

Tepecik Erkek Öğrenci Yurdu temel atma töreni

Büyükçekmece Belediyesi tarafından desteklenen, yapımını ise hayırseverler ve derneklerin üstlendiği Tepecik Erkek Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı. 2 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek yurtta 400 öğrenci eğitim görecek...

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve tüm detayları...

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Peki, başvurular başladı mı, başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar...

Polis Akademisi tam 2 bin 500 öğrenci alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapılacak. Söz konusu ilan bugünkü Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar bölümünde yayımlandı.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Osmangazi'de erkek öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Kükürtlü Mahallesi’nde inşa edilen erkek öğrenci yurdunda çalışmalar hızla devam ediyor. Modern donanımlı, bütün ihtiyaçlarını karşılayacak öğrenci yurdunun, yeni eğitim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

Hacettepe Üniversitesi erkek öğrenci yurdu yapım ihalesi 18 Temmuz'da! 

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri açık ihale usulü ile 18 Temmuz'da ihale edilecek.

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

Osmaniye'ye bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Osmaniye’de bin kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapılacak. Osmaniye’de faaliyet gösteren mevcut kız ve erkek öğrenci yurtlarının haricinde bin kişilik yurt için çalışmalara başlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden 1.296 kişilik yurt!

Antalya Büyükşehir , Akdeniz Üniversitesi merkez yerleşkesinin yanına toplam bin 296 öğrenci kapasiteli kız ve erkek öğrenci yurdu yapacak.

Gümüşhane Torul'a erkek öğrenci yurdu müjdesi!

Gümüşhane'ye gelen Başbakan Binali Yıldırım, Torul'a yapılması planlanan öğrenci yurduna onay verdi. Yurt inşaatı Cengiz İnşaat tarafından hayata geçecek.

FETÖ'nün yurtları Ensar Vakfı’na tahsis edildi!

İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan Hasırcılar Erkek Öğrenci Yurdu ve Gürpınar Kız Öğrenci Yurdu FETÖ operasyonları kapsamında içindeki eşyalarla birlikte el konulan yurtlardan ikisiydi. Bu yurtlar Ensar Vakfı’na devredildi.

KYK yurtları beş yıldızlı otel konforunda!

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Maltepe'de hizmete alınan ve Türkiye'nin en büyük yurt komplekslerinden KYK Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti

Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonu açıldı!

Başbakan Nurettin Canikli ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Giresun’da Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi kız ve erkek öğrenci pansiyonunun açılış törenine katıldı.

Tepecik Erkek Öğrenci Yurdu temel atma töreni Haberi

Tepecik Erkek Öğrenci Yurdu temel atma töreni
Büyükçekmece Belediyesi tarafından desteklenen, yapımını ise hayırseverler ve derneklerin üstlendiği Tepecik Erkek Öğrenci Yurdu'nun temeli törenle atıldı.


Yoğun katılımın olduğu temel atma töreninde Kuran-ı Kerim ve dualar okundu. 2 dönüm arazi üzerinde yapılacak olan yurdun bir dönümü Tepecik Öğrencilerine Yarım Derneği tarafından diğer bölümü ise hayırseverler tarafından karşılandı. yurtta yarısı yatılı, 400 öğrenci eğitim görecek.


Habertürk...