18 / 04 / 2024

terrace mix projesi

terrace mix projesi

İnanlar, yaşamın başladığı iki projesi; Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama kavramını yeniden tanımlayacak benzersiz avantajlar sunuyor.

Terrace Mix Esenyurt daire fiyatları!

Terrace Mix Esenyurt daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. E-5'e 500 metre yakınlıkta olan projede metro ve metrobüse yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor.

İnanlar Terrace Mix'te yaşam başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen İnanlar Terrace Mix'te yaşam başladı. Satışları devam eden proje 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Dayalı Döşeli Terrace Mix'te 1.150 TL taksit imkanı!

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix projesinde stüdyo'dan 3 oda 1 salona kadar daire seçenekleri yer alıyor. Proje İnanlar İnşaat güvencesiyle yükseliyor.

Terrace Mix'te hayatınıza yatırım yapın!

İnanlar İnşaat'ın hayata geçirdiği proje Terrace Mix Residence'ta dayalı döşeli evler ayda 1150 liradan başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. Stüdyo dairelerin fiyatları 130 bin TL'den başlıyor.

Terrace Mix Esenyurt satılık!

Terrace Mix Esenyurt satılık daire seçenekleri arasında stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatifler bulunuyor. Projede stüdyo evler 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İnanlar Terrace Mix'te 1.150 lira taksitle!

İnanlar İnşaat'ın istanbul EsenyurtBeylikdüzü bölgesindeki projesi Terrace Mix'in, yeni kampanyasının lansmanı, sosyal medya üzerinden yapıldı. Buna göre Terrace Mix'in 1+0 stüdyo daireleri aylık 1150 liralık taksitlerle satışa çıkartıldı

Terrace Mix’te teslimler başladı!

Terrace Mix projesinde, A ve B bloklarının 1. etap teslimler başladı. Terrace Mix ’ te, yaşamaya ve yatırımların karşılığını geri kazanmaya kısa süre içinde başlanabilecek...

Terrace Mix projesi'nde 1.150 lira peşinat!

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix projesi'nde 1.150 liradan başlayan peşinatlar ve kısa süre için geçerli 24 ay vade farksız, 60 aya 0.55 ile 120 aya 0.80 özel vade oranlan ile konut satışı yapılıyor...

Terrace Mix'te yüzde 1 peşinat! 115 bin TL!

İnanlar İnşaat'ın Esenyurt'ta inşa ettiği Terrace Mix projesinde, 1150 TL'den başlayan peşinat avantajı sunuluyor. 1 +1 'den 3+1 'e değişen yaşam alanı ve home ofis seçenekleri bulunan Terrace Mix'te fiyatlar 115 bin TL'den başlıyor...

İnanlar Terrace Mix'te 1.150 TL taksitle!

1+1 'den 3+1 'e değişen yaşam alanı ve home ofis seçenekleri bulunan Terrace Mix'te fiyatlar 115 bin TL'den başlıyor. Kısa süre için geçerli yüzde 1 peşinat avantajı ile Terrace Mix'te sadece 1150 TL karşılığında kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün

Terrace Mix'te 60 ay yüzde 0.75 faiz!

Stüdyo, 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede; sauna, fitness merkezi, buhar odası, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, voleybol sahası ve yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar sunuluyor.

İnanlar Terrace Mix son gün 28 Şubat! 149 bin TL!

49 yıllık İnanlar İnşaat tecrübesiyle hayata geçirilen Terrace Mix projesinde home office 99 bin liradan, daireler ise 149 bin liradan satışa sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak için son gün 28 Şubat...

Terrace Mix Esenyurt nerede? 119 bin liraya!

Terrace Mix Esenyurt nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İnanlar İnşaat projesi Terrace Mix Esenyurt kapsamında bulunan konut tiplerinin fiyatları 119 bin TL'den başlayarak yükseliyor

Terrace Mix'te fiyatlar 119 bin liradan başlıyor!

eAtatürk Havalimanı'na 15 dakika, Mecidiyeköy'e 27 dakika, TEM ve E-5 bağlantı noktasına 2 dakika mesafede bulunan projede 1+0 ve 1 + 1 daire tiplerinde konut bulmak mümkün.

Terrace Mix Evleri ne zaman teslim?

Toplam 437 konut ve 508 home ofisten meydana gelen Terrace Mix projesi İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Peki Terrace Mix Evleri ne zaman teslim?

İnanlar Terrace Mix nerede?

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Projede 437 adet daire ve 508 adet home ofis yer alıyor. Peki İnanlar Terrace Mix nerede?

Esenyurt Terrace Mix nerede?

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blokta 437 adet daire ve 508 adet home ofisten oluşuyor. Peki Esenyurt Terrace Mix nerede?

Esenyurt Terrace Mix kampanyası 2017!

Terrace Mix Esenyurt projesi 437 adet daire ve 508 adet home ofisten oluşuyor. Projede 100 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Terrace Mix İnanlar ödeme planı!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Terrace Mix İnanlar projesi 437 adet daire ve 508 adet home ofisten meydana geliyor. Terrace Mix İnanlar ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama avantajları!

İnanlar, yaşamın başladığı iki projesi; Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama kavramını yeniden tanımlayacak benzersiz avantajlar sunuyor.

Terrace Mix Esenyurt'ta 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix projesi 20 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

İnanlar Terrace Mix'te fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor!

İnanlar İnşaat imzasıyla yükselen Terrace Mix projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.Projede fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç göstererek kata ve cepheye göre değişiyor.

Esenyurt İnanlar Terrace Mix'te daireler 139 bin TL'ye!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Mix projesi İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. Projede toplam 945 adet daire yer alıyor.

Terrace Mix'te 1+0 ve 1+1 dairelerde yatırım fırsatı!

İnanlar’ın Terrace Mix projesi de 1+0 ve 1+1 daireleriyle çağı yakalıyor, şıklığı, fonksiyonellik ile bir arada sunuyor. 1+0 ve 1+1 daireler küçük alanlarda büyük yaşam ve yatırım avantajları sunuyor.

İnanlar Terrace Mix Konutları telefon!

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçen Terrace Mix Evleri projesi 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede aylık 1150 TL taksitle dayalı döşeli evlere sahip olunabiliyor. Terrace Mix Konutları telefon bilgisi haberimizde yer alıyor...

Esenyurt Terrace Mix Evleri fiyatları!

Terrace Mix projesi Tem Bahçeşehir Gişeleri'ne 3 kilometre, E-5'e 500 metre, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Peki Esenyurt Terrace Mix Evleri fiyatları ne kadar?

İnanlar Terrace Mix'te 1.150 lira taksitle!

İnanlar İnşaat'ın istanbul EsenyurtBeylikdüzü bölgesindeki projesi Terrace Mix'in, yeni kampanyasının lansmanı, sosyal medya üzerinden yapıldı. Buna göre Terrace Mix'in 1+0 stüdyo daireleri aylık 1150 liralık taksitlerle satışa çıkartıldı

terrace mix projesi Haberi

terrace mix projesi

İnanlar, yaşamın başladığı iki projesi; Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama kavramını yeniden tanımlayacak benzersiz avantajlar sunuyor. İnanlar imzalı, sıfır durumda bir yaşam alanına taşınmanın en hızlı ve kolay yolunu sunan kiralama formülleri ile hem İnanlar’dan daire satın alan yatırımcılar hem de kiracılar kazanıyor…


Satış sonrası hizmetleri ile müşterilerinin yaşam kalitesinin takibine ve yatırımlarının değerini korumaya önem veren İnanlar; kiralama sürecinin her aşaması ile ilgilenerek dairelerin uygun kiraya verilmesi için aktif olarak ücretsiz hizmet veriyor. Kiralama işlemlerini direkt İnanlar ile yürüten kiracı adayları hiçbir hizmet bedeli ödemeden kiralama sürecini daha avantajlı koşullarla tamamlıyor. Ayrıca sadece Terrace Tema’da geçerli uygulama ile farklı tip ve dairelere özel belirlenen oranlarda kiracıların taşınma masrafları karşılanmaktadır.


İstanbul'un trend ilçesi Beylikdüzü- Esenyurt bölgesinde tamamlanan yüksek yatırım değerli...