25 / 04 / 2024

tesco kipa marketleri

tesco kipa marketleri

Tesco Kipa, bugün Manisa'da Soma Kurtuluş şubesinin açılışını gerçekleştirdi...

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Çalışkan tarafından kuruldu.

Tarım Kredi Marketleri'nde hangi ürünlerin fiyatı sabitlendi, hangi ürünler indirime girdi? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Marketlerdeki fahiş fiyat artışları Ramazan ayı boyunca sahur ve iftar sofrası kuracak vatandaşları kara kara düşündürüyordu. Sevindiren haber Tarım Kredi Marketleri'nden geldi.

Kırmızı ette böyle bir indirim görülmedi! Tarım Kredi Marketleri kasapları perişan etti! Tam 100 TL avantajı kaçırmayın

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı ile birlikte kırmızı ete yaptığı indirimlerle gündeme geldi. Yapılan bu 100 TL'lik indiirim vatandaşın yüzünü güldürürken fırsatı kaçırmak istemeyenler  Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti İşte haberin detayları

Tarım Kredi Marketleri'nde peynir 39.95 TL,nohut 29.50 TL! Çılgın indirimleri kaçırmayın! 

Fiyatların yükselmesi ve vatandaşın alım gücünün düşmesi sonucu marketlerin yaptığı aktüel ürünler bir nebze olsun ceplere biraz rahatlık veriyor. Tarım Kredi Marketleri de 15 - 29 Mart arası geçerli olmak üzere, vatandaşa uygun fiyatları ile indirimli ürünlerini duyurdu. 

Tarım Kredi Marketleri'nin Mart ayı indirimleri belli oldu! Ayçiçek yağı, şeker, çay, pirinç.. 1 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nin Mart ayı indirimli ürünler listesini yayımlandı. Temel ihtiyaç ürünlerini ucuz fiyattan almak isteyen vatandaşlar, Tarım Kredi Marketleri'nin güncel indirimli katoloğunu merakla bekliyorlardı. İşte Tarım Kredi Kooperatif Market güncel Mart indirim kataloğu..

Tarım Kredi Marketleri yine şok eden fiyatları duyurdu! Aktüel ürünlerin fiyatına bakan hemen markete koştu

2023'e girdik gireli marketlerin indirimleri vatandaşı cezbediyor. Tarım Kredi Marketleri bu hafta yine aktüel ürünleri vatandaşla buluşturdu. Ekonomik olarak daralan keselere uygun ürünleri indirime sokarak gözde haline geldi İşte o ürünler...

Tarım Kredi Marketleri: Ucuz ürün sayısı artacak

Tarım Kredi Marketlerinde indirimli ürün sayısı artacak. 600 üründe 4 ay boyunca en ucuz olma sözü veren Tarım Kredi marketleri ucuz ürün sayısını artıracak.

Bu fırsatı kaçırmayın! Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Şubat ayını indirimle karşıladı! Bu indirimler yüz güldürdü

Kaliteyi ucuza almak isteyenlerin en büyük adresi olan  Tarım Kredi Kooperatif Marketleri yine ucuzluk yaparak gündeme geldi. Büyük indirimlerin yapıldığı Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin fiyat listesinin merak edenler haberimize baksın.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde indirim rüzgarı! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi!

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde pek çok üründe kaçırılmayacak indirimler var. İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi!

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde kaçırılmayacak fırsat! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nin 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek indirim kampanyasının detayları belli oldu. Peki Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde hangi temel tüketim ürünleri indirimli satılıyor?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Genel Müdürü Bayramali Yıldırım'dan sürpriz istifa

Türkiye'nin önde gelen perakende ürün marketleri BİM, ŞOK ve A101'e rakip olarak Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde yıldan yıla katlanarak artan zarar tablosu nedeniyle Genel Müdürü Bayramali Yıldırım istifa kararı aldı.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Mart 2022 İndirimli Fiyat Listesi…

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, kurulduğu günden bu yana indirimli ve ucuz ürünlerin temini konusunda iddialı. Mart 2022 fiyatlarını sizler için listeledik…

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İnan Yankaç tarafından kuruldu.

tesco kipa marketleri Haberi

tesco kipa marketleri


Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş Hürriyet Mahallesi Ağar Sokak No:3-5 Soma Manisa adresinde 953 m2 satış alanlı  Soma Kurtuluş şubesini bugün...