23 / 04 / 2024

Teskoop Hasan Büyükdede

Teskoop Hasan Büyükdede

MÜSİAD Organize Sanayi Bölgesi olarak bilinen ancak şimdi MÜSİAD üyelerinin de aralarında bulunduğu TESKOOP ile birlikte Öz-Ar ve Bahçeşehir Toplu İşyeri Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nde son durum şöyle...

Büyükçekmece'de kentsel dönüşümle 51 bin konut yenilendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kentsel dönüşüm ile de ilgili önemli detaylara değinerek, 51 bin konutun yenilendiği Büyükçekmece'de hedeflerinin 2028 yılına kadar depremde yıkılma ihtimali olan binaları yenilemek olduğunu söyledi.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece Marmara depremine hazırlanıyor: Deprem riskli 8 blokluk 64 daireli site yıkılıyor!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çerçevesinde dprem riskli 8 blokluk 64 daireli sitenin yıkımına başlandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün açıklamalarına göre, Büyükçekmece ilçesi muhtemel İstanbul Depremi'nde büyük bir felakete maruz kalabilir ve yaklaşık 25 bin kişi risk altında olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Büyükçekmece'de riskli binalar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, söz konusu yıkımlar hakkında açıklama yaptı.

Konya Büyükşehir, 2 yılda 5 milyar TL'lik arsa sattı iddiası!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından son iki senede yaklaşık 5 milyar TL'lik arsa satıldığı ileri sürüldü. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, konuya ilişkin konuştu.

Van iç havzasındaki büyük barajlar deprem riski altında uyarısı!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Tosun, Van iç havzasındaki büyük barajların deprem riski altında bulunduğunu dile getirdi.

Hasan Akgün: Büyük depreme böyle hazırlanmaz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İBB Meclisi'ne seslendi. Akgün, "Büyükçekmece, Silivri ve Küçükçekmece önlerinden geçen çanakta bildiğimiz yerde bu deprem vuku bulacak ve İstanbul’u derinden sarsacaktır. Buna hazırlıklı olmalıyız" dedi.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Teskoop Hasan Büyükdede Haberi

Teskoop Hasan Büyükdede




Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyelerinin çoğunlukta bulunduğu sanayiciler tarafından bundan 17-18 yıl önce arazi satın almaları ile arazi birleştirmeleri hayata geçirilen Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi (DESB) projesi, İstanbul Arnavutköy İlçesi’nin Hadımköy bölgesinde toplam 2,5 milyon metrekare alanda hayata geçiriliyor. 





Hadımköy DESB projesinde inşaatların ne zaman başlayacağı ve DESB’in faaliyete geçiş tarihi, haberimizin sonunda yer alıyor…





DESB’de kimler var?


Hadımköy DESB,  S.S. Teskoop Teknoloji ve San. Toplu İşyeri Koop.,  S.S. Öz-AR Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ve S.S. Bahçeşehir Toplu İşyeri Kooperatifi ortaklığıyla kuruluyor. 





S.S. Teskoop Teknoloji ve San. Toplu İşyeri Koop. Başkanı Hasan Büyükdede, Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi’nin son durumunu Emlakkulisi.com’a anlattı… 





“MÜSİAD Organize Sanayi...