26 / 04 / 2024

Tevetoğlu Proje

Tevetoğlu Proje

Tevetoğlu Proje Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mesut Paslı ve Arif Tevetoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Coastal Heaven geliyor! Fenercioğlu’ndan Kıbrıs’a 3 bin konutluk yeni proje!

Kentsel dönüşüm, inşaat, tarım gibi sektörlerde faaliyet gösteren Fenercioğlu, Gaziveren bölgesinde toplamda 3 bin konutluk yeni proje hayata geçiriyor.

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesinde ön talep süreci başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Kavan Ormanyaka'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar...

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

İzmirliler çıldırmış olmalı! Tarkan manzaralı balkon 500 dolar!

Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği konseri izdiham yaşamadan izlemek isteyen İzmirliler, meydana bakan balkonları kiralamaya başladı. Akşam 7’den gece 12.00’ye kadar sürecek kiralamalar 500 doları buluyor.

Musaoğlu Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Kerim Musaoğlu ve Abdulsamed Musaoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Tevetoğlu Proje Haberi

Tevetoğlu Proje


Tevetoğlu Proje Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mesut Paslı ve Arif Tevetoğlu tarafından kuruldu. 


Tevetoğlu Proje Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Bağlarbaşı Mah.Kırlangıç Sok. N.3b...