29 / 03 / 2024

Tevfik Göksu kimdir

Tevfik Göksu kimdir

2009 yılından beri Esenler’e hizmet eden Mehmet Tevfik Göksu, seçim çalışmaları kapsamında projelerini anlattı. Göksu, 16 bin 500 aileyi ilgilendiren imar sorunun kökünden çözüldüğünü söyledi.

Mehmet Tevfik Göksu kimdir?

Esenler Belediye Başkanı Mühendis - Sosyolog Mehmet Tevfik Göksu kimdir? Göksu'nun 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den Esenle Belediye Başkan Adayı olarak çıkarılması bekleniyor.

Esenler'de 74 bin konut dönüşecek!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, olası Marmara depremine karşı yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını basına anlattı. Esenlerde dünyanın en en güvenli ve akıllı şehrini inşa edeceklerini belirten Başkan Göksu, önceliklerinin Esenler'i depreme hazırlamak olduğunu söyledi.

Esenler 6 yılda yeniden inşa edilecek!

Tevfik Göksu, Başbakan Davutoğlu’nun açıkladığı tarihi projenin ayrıntılarını STAR’a anlattı. 90 bin konut yeni bölgeye transfer edilecek ve bu konutların yeri donatı alanı ve şehir parkı olarak ayrılacak. İnşa edilecek yeni konutlar 6 katı geçmeyecek.

TOKİ Esenler'de 100 bin konut yenileyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi tarafından Esenler'de kentsel yenileme çalışmaları kapsamında 23 bin 829 konut dönüştürüldü. Esenlerde 100 bin konutun yenilenmesi gerektiği belirtildi.

Tevfik Göksu: Kentsel dönüşüm modern şehirleşme demektir!

İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, kentsel 'dönüşüm hakkında bilgi verdi. Esenler'in kentsel dönüşümde büyük hamleler yaptığını belirten Göksu, çıkan yasalar doğrultusunda belediyelere büyük imkanlar verildiğini ifade etti...

Tevfik Göksu: Esenler Belediyesi projeleriyle markalaşacak!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu yeni dönemde, "Huzur ve Umut Şehri" sloganıyla yürütülecek çalışmalar kapsamında ilçeyi marka şehir yapmayı hedefliyor. Esenler Spor Köyü'nü kuracaklarını söyledi...

Tevfik Göksu: Türkiye'nin ilk spor köyünü kuruyoruz!

Esenler’de sağlık, kültür ve kamu binası altyapısını bitirdiklerini, eğitim altyapısının ise yüzde 80’ini sağladıklarını vurguladı. Yeni dönemde spor altyapısını güçlendirmek için çalışacaklarını söyleyen Göksu, “Türkiye’nin ilk spor köyünü kuruyoruz...

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Tevfik Göksu'dan akbil müjdesi! İETT öğrenci akbili şu an ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, pazartesi günü İBB Meclisi'ne verecekleri teklifle, öğrenci akbillerine uygulanan yüzde 40'lık zammı kaldıracaklarını söyledi. Peki şu anda öğrenci akbili ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tevfik Göksu: '100 bin konut vaadi verdi 492 konut yaptı'!

Avcılar AK Parti İlçe Örgütü tarafından düzenlenen 'Yerel Yönetimler' gündemli Danışma Meclisi toplantısına katılan Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye İncirli-Beylikdüzü Metrosu yanıtı!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, İBB yönetiminin İncirli, Sefaköy, Beylikdüzü Metro Hattı Projesi'nde de "Engelleniyoruz" söylemine başvurduğuna dikkat çekerek proje yapmak için Cumhurbaşkanı'ndan onay alınmasının gerekli olmadığını belirtti.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu metro projeleri konusunda eleştirdi.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Tevfik Göksu'dan Oruç Reis Mahallesi'ndeki dönüşüme ilişkin açıklama!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Oruç Reis Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin daire olduğunu, proje sonunda bu sayının 9 bin konut haline geleceğine dikkat çekti ve projeyle ilgili bilgi verdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na deprem çalışmaları tepkisi!

Dün İstanbul'da bir deprem meydana geldi. Depremin ardından paylaşımda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu'dan tepki geldi.

Tevfik Göksu'dan Yeşilpınar'daki kentsel dönüşüme tepki!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu Eyüpsultan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında Gençlik Parkı'nın yıkıma dahil edilmesine tepki gösterdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi açıklamalarına yanıt verdi. Göksu, Kanal İstanbul'u anlattı...

Tevfik Göksu kimdir Haberi

Tevfik Göksu kimdir

2009 yılından beri Esenler’e hizmet eden ve 31 Mart’ta yeniden aday olan Mehmet Tevfik Göksu, seçim çalışmalarıyla projelerini anlattı.

Başkanların hummalı seçim mesaisi devam ediyor. AK Parti Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu seçim öncesi projelerini açıkladı.

Türkiye Gazetesi'nden Mahmut Özay'ın haberine göre, yeni başkanlık hikâyesini “İmar bitti, sıra ahaliyi abat etme dönemi” diye konuşan Göksu, vatandaşın özel hayatında iyileştirmeler yapacak. Beş ana başlıkta çalışmalarına devam edeceğini açıklayan Göksu “Daha zengin, daha huzurlu, daha konforlu, tamamıyla spesifik dertleri biten ve yeni çağa uygun çağdaş Esenler’e yoğunlaştık. Hizmet belediyeciliğinden hürmet belediyeciliğine geçiyoruz. Projelerimiz hazır” diye konuştu. Göksu yeni dönemde ‘hazır’ projeleri ile ilgili şunları söyledi:

SANAL MARKETLER DÖNEMİ

Esenler’de kadınların yüzde 76’sı ev hanımı... Evlerinin katkısı için devasa bir proje yapacağız. Çalışmanın adı:...